Με εντυπωσιακά πανέμορφα μοντέλα τα οποία φοράνε τις περίτεχνες δημιουργίες του οίκου Dolce & Gabbana γέμισε η Μύκονος και συγκεκριμένα η «Μικρή Βενετία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Κι όμως ο δημοφιλής οίκος μόδας αλλά και οι φωτογράφοι Λούκα και Αλεσάντρο Μορέλι ταξίδεψαν ως την Μύκονο έτσι ώστε να τραβήξουν φωτογραφίες για τη καινούργια συλλογή του οίκου για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018.

Με τις πρώτες φωτογραφίες να έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο Instagram, όμορφα κορίτσια φορώντας μαύρα φορέματα με σχέδια από κοράλλια ποζάρουν στον φακό με φόντο το λιμάνι της Μυκόνου καθώς και τα γραφικά λευκά σοκάκια του νησιού.

Μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες με τη νέα συλλογή, ένα μοντέλο ποζάρει για την ανδρική σειρά, την ώρα που φαίνεται από πίσω τόσο η ελληνική σημαία, όσο και μία πινακίδα με ελληνικά γράμματα.

Πάντως, οι ιδρυτές Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα φρόντισαν να συμπεριλάβουν την Μύκονο και στα hashtag του οίκου, δημιουργώντας το #DGKLovesMykonos και δείχνοντας με τον τρόπο αυτό πόσο πολύ αγαπούν το νησί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ