Λέγεται Βαλέρια Λουκιανόβα, κατάγεται από την Ουκρανία, είναι 23 χρονών και πραγματικά πρόκειται για ένα πολύ παράξενο πλάσμα. Η Βαλέρια, υπήρξε μία ωραία ξανθογάλανη κοπέλα, όταν ξαφνικά της μπήκε στο μυαλό η ιδέα να μεταμορφωθεί στην κούκλα Μπάρμπι. Προχώρησε σε μία σειρά πλαστικών επεμβάσεων ώστε το πρόσωπο και το σώμα της να θυμίζουν την πλαστική κούκλα, πράγμα το οποίο πέτυχε σε τρομακτικό βαθμό…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Βέβαια, η απόκοσμη όψη της της έχει αποφέρει πολλά χρήματα, μιας και την καλούν σε shows και εκδηλώσεις από όλο τον κόσμο, όπου την πληρώνουν για να περιφέρεται και να φωτογραφίζεται με τον απλό κόσμο, που φυσικά δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή του.

Αυτό είναι το λιγότερο, όμως. Η Βαλέρια, που είναι παντρεμένη με τον μάνατζέρ της, πιστεύει ότι προέρχεται από έναν άλλο διαγαλαξιακό πλανήτη και δήλωσε πρόσφατα ότι στόχος της είναι να σταματήσει τελείως το φαγητό και να τρέφεται από το ηλιακό φως και τον κοσμικό αέρα… Το κακό είναι πως είτε το εννοεί είτε πρόκειται για τρικ δημοσιότητας, μπορεί να υπάρξουν μικρά κοριτσάκια που να “τσιμπήσουν” και να την ακολουθήσουν στον παραλογισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ