Μια παρένθετη μητέρα γέννησε ένα υγιές μωρό – αλλά κατά τραγικό τρόπο, η φίλη για την οποία κυοφορούσε το μωρό πέθανε χωρίς να συναντήσει ποτέ το νεογέννητο παιδί της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η Jessica Brockie, μια μητέρα δύο παιδιών και ο σύζυγος της, Jeremy Brockie, δέχθηκαν να φέρουν στη ζωή το παιδί της παιδικής τους φίλης Bec Arena επειδή υπέφερε από κυστική ίνωση και δεν μπορούσε να αποκτήσει μωρό.

Σε μια  δημοσίευση στο Facebook τον περασμένο Ιούλιο, η κ. Arena μοιράστηκε τη χαρά της για την καλοσύνη της φίλης της, την οποία περιέγραψε ως «ανιδιοτελή».

Έγραψε: “Είμαστε τόσο τυχεροί που έχουμε την Jes και την οικογένειά της – ποιος θα σκεφτόταν τότε, στο δημοτικό, πως η σχέση μας θα έφτανε σε αυτό το επίπεδο τώρα!”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


“Ο Gareth και εγώ δεν μπορούμε να βρούμε λέξεις για να περιγράψουμε το πόσο ευγνώμονες είμαστε στην Jes, τον Jeremy και τα παιδιά τους για το ταξίδι μαζί μας.”

Δυστυχώς, όμως, η κ. Arena ‘έφυγε’ το Σεπτέμβριο από την κυστική ίνωση. Ο γιος της Rixon James Arena γεννήθηκε μόλις πριν από 6 ημέρες, στις 20 Ιανουαρίου.

Μετά τη γέννηση του μωρού, ο σύζυγος της Jessica έγραψε στο Twitter πόσο «περήφανος» ήταν για τη σύζυγό του που έδωσε το χρόνο και το σώμα της για τους φίλους της.

Έγραψε επίσης: “Ήταν ένα όμορφο ταξίδι στο οποίο ήμασταν ο ένας δίπλα στον άλλο.”

“Το να μπορέσεις να βοηθήσεις μια άλλη οικογένεια όπως αυτή σου δίνει τόση πολλή δύναμη…”

Η κ. Brockie μοιράστηκε επίσης ένα αφιέρωμα για τη φίλη της όταν γεννήθηκε ο γιος της, γράφοντας: “Είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν μέρος αυτού του ταξιδιού.”

Οι φίλοι του Gareth είναι δίπλα του και τον στηρίζουν τώρα που έχει αναλάβει μόνος του το βάρος της φροντίδας ενός μωρού.

“Η Bec δεν ήταν ποτέ άτομο που της άρεσε να μιλάει για τις κακουχίες της ή να ζητάει βοήθεια, παρόλο που πάλευε με τα δικά της προβλήματα, τα οποία ήταν μεγαλύτερα από όσο θα μπορούσαμε να καταλάβουμε πραγματικά,” είπε η Brockie.

“Και ο Gareth κάνει ακριβώς το ίδιο, αντιμετωπίζει βουβά τον πόνο του.”

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ