Παραξενα

Γυναίκα έπιασε τον άντρα της ημίγυμνο να «τσατάρει» με άλλη και του έσκισε τους όρχεις με το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων τους

Μια ζηλιάρα γυναίκα εγκατέλειψε τον σύντροφό της αιμόφυρτο όταν τον έπιασε ημίγυμνο να μιλάει στο τηλέφωνο με την ερωμένη του.

Η 44χρονη Rachael Biscoe, από το Poundbury του Dorset, επιτέθηκε στον αρραβωνιαστικό της Trevor Camp στο σημείο ανάμεσα στα πόδια του και έσχισε τους όρχεις του με το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της, προκαλώντας του σοβαρή αιμορραγία.

Η γυναίκα είχε εξοργιστεί όταν επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τον κ. Camp στο κρεβάτι να μιλάει προκλητικά με μια γυναίκα.

Η Biscoe κατηγόρησε τον κ. Camp ότι την απατούσε και το ζευγάρι τσακώθηκε πριν ξεκινήσει η επίθεση στην κουζίνα.

Ο κ. Camp ήταν γυμνός από τη μέση κάτω και κατά τη διάρκεια του καβγά ένιωσε πόνο στην βουβωνική χώρα και διαπίστωσε ότι αιμορραγούσε.

Η ερωμένη του κ. Camp, η οποία παρέμεινε στο τηλέφωνο καθ’ όλη τη διάρκεια του καβγά, είπε αργότερα στην αστυνομία ότι άκουσε: «πήρε ένα μαχαίρι και με κάρφωσε».

Mr Camp was naked from the waist down and during the scuffle felt pain to his groin area and noticed he was bleeding. Pictured: An aerial photo of Poundbury

Ωστόσο, δεν βρέθηκε κανένα όπλο στο διαμέρισμά τους στο Poundbury.

Ο κ. Camp παραδέχτηκε ότι ήταν μεθυσμένος εκείνη την ώρα και είπε ότι δεν ήξερε τι προκάλεσε τον τραυματισμό στα γεννητικά του όργανα.

Η Biscoe τον άφησε αιμόφυρτο βγήκε να πάρει βόλτα το κουτάβι τους.

Το θύμα κάλεσε ένα ασθενοφόρο στις 2:20 μ.μ. στις 8 Δεκεμβρίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση για να κλείσει η πληγή, αλλά αργότερα έπρεπε να ξαναγυρίσει στο νοσοκομείο αφού από τον τραυματισμό προκλήθηκε μια λοίμωξη στην περιοχή.

Η δικηγόρος Elizabeth Valera, είπε στους δικαστές ότι το ζευγάρι ήταν σε σχέση για έξι χρόνια, αλλά τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή όταν η Biscoe ανακάλυψε ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Σε μια δήλωση, ο κ. Camp ανέφερε: “Δυσκολευόταν να με εμπιστευτεί και υποψιαζόταν τις κινήσεις μου.”

“Παρά το γεγονός ότι είχαμε μια ασταθή σχέση, δεν περίμενα να είναι τόσο κακιά.”

Η κ. Valera δήλωσε στους δικαστές ότι οι τραυματισμοί προκλήθηκαν από το δαχτυλίδι αρραβώνων της Biscoe την ώρα που του επιτέθηκε.

Το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και ο κ. Camp μετακόμισε στην Κίνα για να ζήσει με τη γυναίκα που μιλούσε τότε στο τηλέφωνο.

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top