Μια γυναίκα από την Ουάσιγκτον, η οποία “πετσόκοψε” το σύντροφό της με ένα σπαθί σαμουράι επειδή πίστευε ότι μιλούσε με άλλες στο Tinder, φυλακίστηκε για 19 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η εισαγγελέας Anna Klein δήλωσε ότι η κατηγορούμενη σκόπευε να δολοφονήσει τον φίλο της, τον 30χρονο Alex Lovell, με τον οποίο ήταν μαζί για δύο χρόνια.

“Αυτή ήταν μια απίστευτα βίαιη επίθεση,” είπε η Klein.

Σύμφωνα με την Klein, ο Lovell χαρακτήρισε την Javier ως μια «πολύ ζηλιάρα» γυναίκα που τον ξυπνούσε το βράδυ για να τον κατηγορήσει ότι ήταν άπιστος ακόμα κι αν μια άλλη γυναίκα πατούσε Like σε φωτογραφία του στο Facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η Javier ενοχλούνταν μέχρι και γιατί ο Lovell έπαιζε ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Ο Klein είπε ότι η Javier είχε κάνει στο διαδίκτυο μία έρευνα για το πώς να σκοτώσει κάποιον με σπαθί και είχε αγοράσει αεροπορικά εισιτήρια για να πάρει τον πρώην σύντροφό της στη Χαβάη, για ένα τελευταίο ταξίδι.

Έγραψε, επίσης, σημειώματα με την υπογραφή του στη μητέρα και τον καλύτερο φίλο του, στα οποία δηλώνει τη πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Η Javier έκρυψε το σπαθί στην άκρη του κρεβατιού μαζί με μερικά μαχαίρια που είχε κολλήσει στο πίσω μέρος του προσκέφαλου σε περίπτωση που δεν μπορούσε να τον σκοτώσει με το σπαθί.

Τη μοιραία νύχτα, η Javier μέθυσε τον Lovell και περίμενε να πάει στο κρεβάτι τους.

Μόλις κοιμήθηκε, έκρυψε το κινητό του ώστε να μην μπορεί να καλέσει βοήθεια και να χρησιμοποίησε το φακό του τηλεφώνου της για να φωτίσει το λαιμό του.

Όμως, καθώς προσπάθησε να κόψει το λαιμό του, η Javier χτύπησε τον Lovell με το άκρο του ξίφους και τον ξύπνησε. Στη συνέχεια ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς μεταξύ του ζευγαριού.

Ο Lovell μεταφέρθηκε σε ένα νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς κι εκεί δήλωσε στους αστυνομικούς την επίθεση που δέχθηκε από τη φίλη του.

Η Javier είπε στην αστυνομία ότι επιτέθηκε στον Lovell με το ξίφος όταν ανακάλυψε την εφαρμογή διαδικτυακών γνωριμιών Tinder στο τηλέφωνό του, εκτός από μερικές άλλες ενδείξεις που φανέρωναν ότι ο φίλος της ήταν άπιστος.

Ο 30χρονος είχε μαχαιριές σε όλο του το σώμα, τα δάκτυλά του ήταν σχεδόν όλα κομμένα από τη βάση, παρόλο που οι γιατροί κατόρθωσαν να τα συγκολλήσουν, ενώ χρειάστηκαν μεταλλικές πλάκες για να φτιάξουν το γόνατό του και να επισκευάσουν μερικά από τα οστά του.

“Προσπάθησα να τον σκοτώσω επειδή με απάτησε. Αυτός ήταν ο σκοπός μου,” είπε η Javier.

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ