Μία αθλήτρια πολεμικών τεχνών “σάπισε στο ξύλο” έναν ληστή που προσπάθησε να την κλέψει χρησιμοποιώντας ένα όπλο από χαρτόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η Polyana Viana από το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας περίμενε ένα ταξί όταν ο κλέφτης την διέταξε να του δώσει το τηλέφωνό της, προειδοποιώντας την ότι κρατούσε όπλο.

Όμως η 26χρονη του επιτέθηκε, τον χτύπησε και τον ακινητοποίησε μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Η Dana White, η οποία είναι πρόεδρος του συλλόγου πολεμικών τεχνών που ανήκει η 26χρονη, κοινοποίησε μια φωτογραφία με τους σοκαριστικούς τραυματισμούς του δράστη μετά το ξυλοδαρμό του. Μία άλλη φωτογραφία δείχνει ότι το «όπλο» του ήταν στην πραγματικότητα μια κατασκευή από χαρτόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η Viana είπε στο MMA Junkie πως ο άντρας την ρώτησε τι ώρα ήταν και στη συνέχεια δεν έφευγε.

“Όταν έκανα την κίνηση για να βάλω το κινητό μου στη μέση μου, εκείνος μου είπε: “Δώσε μου το τηλέφωνο. Μην προσπαθήσεις να αντιδράσεις, έχω όπλο.”

“Στη συνέχεια έβαλε το χέρι του στο όπλο, αλλά κατάλαβα ότι ήταν πολύ μαλακό.”

“Ήταν πολύ κοντά μου. Σκέφτηκα λοιπόν, ‘Αν είναι όπλο, δεν θα έχει χρόνο να τραβήξει τη σκανδάλη’. Έτσι, του έριξα δυο γροθιές και μια κλωτσιά.”

“Όταν έπεσε, του έκανα κεφαλοκλείδωμα και περίμενα την αστυνομία.

Η Viana ζήτησε από τους περαστικούς να καλέσουν την αστυνομία και είπε ότι παρέμεινε ήρεμη μέχρι να έρθει επειδή ο κλέφτης δεν προσπάθησε ξανά να αντιδράσει.

“Μετά τις γρήγορες γροθιές, νομίζω ότι φοβήθηκε. Έτσι δεν αντέδρασε ξανά.”

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ