Αυτή είναι η Becca Drake. Της αρέσει να φροντίζει τα 30 κουτάβια pugs της και παραδέχθηκε μάλιστα δημοσίως ότι ξοδεύει περίπου $25,000 το χρόνο για την φροντίδα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η Becca, που μένει στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει αφιερώσει τη ζωή της στα σκυλιά της και σκοπεύει μάλιστα να ξοδέψει κι άλλα λεφτά για να σιγουρευτεί ότι θα περάσουν τις τέλειες χριστουγεννιάτικες γιορτές.

“Τα κουτάβια μου είναι μέρος της οικογένειάς μου και αξίζουν πραγματικά να τα κακομαθαίνω όπως κάνω και με τους υπόλοιπους τα Χριστούγεννα,” λέει η Becca.

Η Becca έχει πάνω από 340 χιλιάδες ακόλουθους στη σελίδα της στο Instagram που λέγεται Bubblebecca Pugs!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


“Το δέντρο μας είναι γεμάτο δώρα για τα κουτάβια, προσεκτικά τυλιγμένα με χριστουγεννιάτικο χαρτί. Για το δείπνο, όλα τους θα φοράνε χριστουγεννιάτικη στολή και θα φάνε γαλοπούλα και λουκάνικα εκτός από τις κλασικές σκυλολιχουδιές για επιδόρπιο!” συμπληρώνει.

Η αγάπη της γυναίκας για αυτά τα σκυλιά ξεκίνησε όταν οι γονείς της της έκαναν δώρο ένα μικρό κουταβάκι pug στα 30α γενέθλιά της. Λεγόταν Fatima. “Το είχα ερωτευθεί εκείνο το κουτάβι. Επειδή ήθελα να έχει ένα φίλο, πήρα άλλο ένα κουτάβι για να παίζουν.”

Aπό τότε, συνέχισε να υιοθετεί κουτάβια pugs τα οποία ήταν θύματα κακοποίησης ή παρατημένα από τους ιδιοκτήτες τους σε κάποιο καταφύγιο. Πλέον η οικογένεια έχει μεγαλώσει. “Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τί σημαίνουν τα κουτάβια μου για μένα. Μου δίνουν τόση χαρά και αγάπη,” εξηγεί.

Αυτή η ράτσα κουταβιών μπορεί να στοιχίσει πάνω από $1,000 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Becca λέει, “Είναι ακριβά και απαιτεί πολλή δουλειά για να διατηρείς το σπίτι καθαρό και να είναι και τα ίδια υγιή. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα έκανα για να είναι υγιή και χαρούμενα. Είναι ο ίδιος ο κόσμος για μένα, θα πέθαινα για αυτά.”.

Κάθε μήνα, η Becca δίνει πολλά λεφτά στον κτηνίατρο, στις τροφές, στα προϊόντα περιποίησης των κουταβιών και στα αξεσουάρ ή τα ρούχα τους. Πούλησε τις πανάκριβες επώνυμες τσάντες της και τα κοσμήματά της, προτιμώντας να επενδύσει τα χρήματα αυτά στα κουτάβια της.

“Είναι πολλή δουλειά και είναι κουραστικό, αλλά όταν νιώθω πόσο χαρούμενα είναι ξέρω ότι αξίζει τον κόπο. Έχω μια λίστα με κουτάβια που θα ήθελαν να τα υιοθετήσω, αλλά τα 30 για τώρα είναι το όριό μου.”

Και συμπληρώνει “Ξέρω πως πολλοί με θεωρούν τρελοί, αλλά τα σκυλιά μου είναι η ζωή μου και δεν θα τα άλλαζα για τίποτα στον κόσμο.”

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ