Τα Χριστούγεννα είναι μια μέρα μαγική και αν μη τι άλλο πολλά μπορεί να συμβούν! Φαίνεται πως εκείνη τη μέρα το σύμπαν αποφασίζει να επιτρέψει μερικά θαύματα για να μαγέψει τον κόσμο και να τον γεμίσει ελπίδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Έτσι, το θαύμα συνέβη και για την Danielle Lopez, η οποία λίγο νωρίτερα από τα Χριστούγεννα βρήκε τη μικρή της γατούλα να γεννάει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η Tink ήταν ένα αδέσποτο γατάκι που μάζεψε από τους δρόμους η Danielle πριν 3 μήνες.

“Άκουσα ένα νιαούρισμα και νόμιζα ότι ήταν η γάτα μας, αλλά ύστερα είδα το πρώτο νεογέννητο γατάκι να κλαίει.” περιγράφει η Danielle.

Ακολούθησαν άλλα τρία γατάκια, που γεννήθηκαν κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο λες και ήταν κάποιο δώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η κοπέλα έδωσε χριστουγεννιάτικα ονόματα στα μικρά γατάκια, για ευνόητους λόγους: Noel, Joy, Christmas, και Faith. Η Danielle μοιράστηκε την ιστορία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η είδηση έτσι έκανε το γύρο του κόσμου.

Η γατούλα είχε σωθεί μόλις πριν 3 μήνες και για αυτό το λόγο όλοι αναφέρονται στην ιστορία σαν χριστουγεννιάτικο θαύμα.

“Ήταν σκελετωμένη όταν τη βρήκαμε, αν δεν την είχαμε πάρει σπίτι θα είχε πεθάνει,” λέει η Danielle. Η Danielle είχε ήδη και έναν αρσενικό γάτο στο σπίτι, τον Sagwa, κι έτσι τώρα θα είναι αυτός ο πατέρας των παιδιών της Tink.

Και να πόσο όμορφη έγινε η οικογένεια της Τink, που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν δυστυχισμένη και αδέσποτη.

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ