Ελλαδα

Φρίκη στην Πετρούπολη: 19χρονη μητέρα έπνιξε με τον ομφάλιο λώρο το μωρό της και το πέταξε στα σκουπίδια μαζί με τη μάνα της

Φριχτές λεπτομέρειες στη δημοσιότητα – Το έπνιξε με τον ομφάλιο λώρο και το έδωσε στη γιαγιά για να το πετάξει στα σκουπίδια

Σε δύο συλλήψεις προέβησαν οι ελληνικές Αρχές σχετικά με την υπόθεση η οποία είχε συγκλονίσει πριν από λίγους μήνες το πανελλήνιο.

Πιο συγκεκριμένη, με βάση τις πηγές της αστυνομίας, δύο γυναίκες συνελήφθησαν καθώς εμπλέκονται στην υπόθεση του βρέφους που είχε εντοπιστεί νεκρό μέσα σε κάδο στην οδό Ρωμυλίας στην Πετρούπολη. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η 19χρονη συνελήφθη την Ημέρα της Μητέρας…

Με βάση τις πληροφορίες, πρόκειται για την 19χρονη μητερα του μωρού και τη γιαγιά του που είναι 54 ετών και έχει γεννηθεί στην Αλβανία. Οι γυναίκες ομολόγησαν ότι σκότωσαν το βρέφος και το έριξαν στον κάδο, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά τους «επρόκειτο για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη».

Ειδικότερα η 19χρονη είπε στις αρχές ότι έπνιξε το μωρό με τον ίδιο του τον ομφάλιο λώρο μέσα στη μπανιέρα και μετά το έδωσε στη μητέρα της για να το πετάξει στα σκουπίδια!

Με βάση όσα είπε η 19χρονη στην αστυνομία, είχε γνωρίσει τον πατέρα του παιδιού μέσω Facebook και το μωρό προέκυψε χωρίς να το επιθυμεί κανείς από τους δύο.  Όμως συμπλήρωσε πως δεν είναι βέβαιη για το εάν είναι πράγματι εκείνος ο πατέρας… Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να μη γίνει αντιληπτή η κατάστασή της.

Η 19χρονη έχει και έναν αδερφό, που είναι ο μόνος που εργάζεται στην οικογένεια, ενώ ο πατέρας τους έχει πεθάνει.

Οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν έπειτα από από ελέγχους των αστυνομικών Αρχών σε σπίτια της γύρω περιοχής, με βάση το DNA που είχε βρεθεί στον τόπο του εγκλήματος.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί γνωρίζουν από τη μακρά εμπειρία τους ότι σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως ο δράστης είναι η μητέρα και μάλιστα συγκεντρώνει κάποια πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: είναι κάτω των 25 ετών, ανύπαντρη και συνήθως χωρίς σύντροφο. Εχοντας στα χέρια τους αυτό το προφίλ  «χτένιζαν» τόσο καιρό τις γύρω περιοχές και όποια κοπέλα προσήγαγαν της έπαιρναν και γενετικό υλικό. Ετσι συνέβη και με την 19χρονη… Μόλις είδαν ότι το DNA ταιριάζει, την Ημέρα της Μητέρας βρέθηκαν στην πόρτα της και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Εκεί η κοπέλα τα ομολόγησε όλα…

Υπενθυμίζεται πως η νεκροψία – νεκροτομή η οποία ολοκληρώθηκε την επομένη του εντοπισμού του βρέφους, έδειξε εγκληματική ενέργεια. Ο δράστης ή οι δράστες έπνιξαν με τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί το αγοράκι φιμώνοντας το με ένα κομμάτι χαρτί, λίγη ώρα μετά τη γέννηση του το προηγούμενο βράδυ.

Το μωράκι ήταν τυλιγμένο με ένα σεντόνι γεμάτο αίματα, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου το βρήκε ένας ρακοσυλλέκτης που έψαχνε τα σκουπίδια σε κάδο που ήταν στην οδό Ρωμυλίας και ειδοποίησε την Αστυνομία.

«Ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, συνεπεία περιτύλιξης της τραχηλικής χώρας δια του ομφαλίου λώρου και δια βρόχου και απόφραξη της στοματικής κοιλότητος δια τεμαχίου χάρτου. Δηλαδή του είχαν αποφράξει τη στοματική κοιλότητα και του είχαν δέσει τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί στο λαιμό του. Ο θάνατος προσδιορίζεται βραδινές ώρες της Κυριακής. Το παιδάκι γεννήθηκε ζωντανό» δήλωσε η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top