Δε θέλουμε να στο χαλάσουμε, όμως δεν έχει καμία απολύτως σημασία: μπορεί να διαθέτεις το παρουσιαστικό μιας βελτιωμένης εκδοχής του Μπραντ Πιτ και να είσαι το νούμερο 1 της NASA, ενώ στον ελεύθερο χρόνο σου βοηθάς παιδάκια στην Αφρική να γλιτώσουν από τη φτώχια και τα Σαββατοκύριακα περνάς όλες τις γιαγιάδες του κόσμου στα φανάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Μπορεί να είσαι καλύτερος αθλητής από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και οι κοιλιακοί σου να είναι το μοναδικό πράγμα μαζί με το Σινικό τείχος που φαίνεται από το διάστημα, ενώ υπάρχουν καταγεγραμμένες 2034 μαρτυρίες γυναικών πως στο σεξ είσαι καλύτερος κι από τον Σπαλιάρα.

Μπορεί, τέλος, να είσαι ο μόνος άνθρωπος της υφηλίου που αντεχει να δώσει δανεικά στον Μπιλ Γκέιτς καθώς έχει περισσότερα λεφτά από αυτόν, ενώ συζητείται εντόνως το όνομά σου το τελευταίο διάστημα για ν’ αγιοποιηθείς σαν την Μητέρα Τερέζα (εσύ θα εκτελείς χρέη Πατέρα Τερέζου).

Θες να μάθεις κάτι; Δεν την απασχολεί! Γιατί, βλέπεις, πάντα το νούμερο 1 στις γυναικείες φαντασιώσεις ήταν, είναι και θα είναι οι πιλότοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Και υπάρχουν 6 πολύ σημαντικοί λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό…

Λέει «Μαζί μου θα πετάς στα σύννεφα» και το εννοεί

Σκέψου το: όλοι, μα όλοι, οι υπόλοιποι όταν θέλουμε να δείξουμε πόσο καλοί θα είμαστε σε μια σχέση πουλήσουμε φούμαρα μέχρι να το τερματίσουμε, λέμε στην μέλλουσα κοπέλα μας «Μαζί μου μωρό μου θα πετάς μονίμως στα σύννεφα!»- σε μεταφορικό επίπεδο, όμως.

Από την άλλη, ο πιλότος είναι ο μόνος που θα το πει και θα κρατήσει το λόγο του, καθώς τα σύννεφα είναι ο εργασιακός του χώρος.

Φέρτε μας ένα να πέσουμε- αυτό δεν το περιμέναμε.

Είναι ένας άντρας που έχει τον έλεγχο

Οι γυναίκες- ακόμα και οι πιο ανεξάρτητες και σκληρές εξ αυτών- θέλουν να έχουν έναν άντρα δίπλα τους που να τους παρέχει μια ασφάλεια και να έχει τον έλεγχο της σχέσης τους.

Δυστυχώς για εμάς τους υπόλοιπους με τις ταπεινές μας δουλειές, ο πιλότος πλεονεκτεί και εδώ. Γιατί; Μα, πολύ απλά, επειδή χειρίζεται σε καθημερινή βάση τον πίνακα ελέγχου του αεροπλάνου. Ναι, ναι, αυτόν με τα 3.564.321 κουμπάκια επάνω, το καθένα εκ των οποίων κάνει και κάτι διαφορετικό.

Συγκριτικά μ’ αυτό, ο έλεγχος μια γυναίκας μοιάζει παιχνιδάκι.

Η στολή

Ποια στολή αστυνομικού και πρωτόπλαστου Αδάμ λέμε τώρα; Καμία σχέση: οι γκόμενες γουστάρουν να βλέπουν αυτή την γαλαζωπή υφασμάτινη αηδία με τις τρεις γραμμές στο μανίκι που θυμίζουν αποτυχία γιαγιάς στο πλέξιμο και τις σαρδέλες στο πέτο.

Γελάνε μέχρι λιποθυμίας τα τετράποδα όλου του κόσμου, δηλαδή, μόνο που τα θηλυκά δίποδα «ανάβουν» όποτε τη βλέπουν.

Και δε σβήνουν ποτέ…

Έχει αυτό το μυστηριακό

Εσύ, ό,τι και να γίνει στην πρώτη γνωριμία, θ’ αποκαλυφθείς αργά η γρήγορα. Ποιος είσαι, πώς σε λένε, με τι ασχολείσαι, τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου και τα συναφή.

Ο πιλότος, από τη άλλη, είναι ένα έμβιο μυστήριο. Σκέψου το λίγο: η πρώτη του- έστω και ηχητική- γνωριμία με μια γυναίκα είναι όταν κάνει αυτή την ανακοίνωση λίγο πριν την πτήση. Ναι, ακριβώς, εκείνη που λέει «Χςσχσςςχς σας μιλάει ο κυβερνήτης του αεροσκχςςςσζζζζς και….Χχχχχχςςς ρος νεφελώδης στην Θεσχχχκκκκλλλσσσςςς 22 βαθμοί κελχχσσςςςς… Καλή πτήση».

Όσο να πεις, αυτή η ημιμάθεια για το πρόσωπό του μπορεί να είναι χειρότερη από την αμάθεια, όμως ιντριγκάρει τις κοπέλες μέχρι εκεί που δεν πάει.

Μέχρι, δηλαδή, τον ουρανό

Τρώνε σπρώξιμο απ’ όλη τη μουσική βιομηχανία

Έχουμε και λέμε: «Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια», «Έχω πετάξει μαζί σου», «Άννα, δεν ήμουνα εγώ γι’ αεροπλάνα», «Όταν κοιτάς από ψηλά» και τόσα άλλα.

Αν δεν είναι αθέμιτος ανταγωνισμός αυτός, τότε τι είναι; Εσείς, δηλαδή, πόσα τραγούδια ξέρετε για δημοσιογράφους ή οδοκαθαριστές ή για τον δεύτερο βοηθό κάμεραμαν στο «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα»; Ολόσωστα: από ελάχιστα έως καθόλου. Ενώ οι πιλότοι σπρώχνονται από χίλιες ιπτάμενες μεριές.

Έτσι δεν μπορούμε, όμως, να κάνουμε τα (αερο)πλάνα μας για τις γυναίκες…

Μαζί του μπορούν να κάνουν τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες

Εντάξει, όχι ότι μαζί σου αποκλείεται αυτομάτως το να είναι κοσμογυρισμένη: έχεις τη δυνατότητα κάλλιστα να την πας με το παπί σου από τους Αμπελόκηπους μέχρι το Σύνταγμα και ν’ αναπτύξεις την εξωπραγματική ταχύτητα των 13 χιλιομέτρων/ 3 ημερολογιακά έτη.

Ο κερατάς ο πιλότος, όμως, μπορεί να την πάρει τηλέφωνο να δει τη κάνει το πρωί από το Εδιμβούργο, έπειτα από μερικές ώρες από την Βαρκελώνη, στη συνέχεια από το Σικάγο, το Πεκίνο, τη Γη του Πυρός, τον Πλούτωνα. Όσο να πεις, υπάρχει μια μικρή διαφορά που του δίνει το δικαίωμα να κάνει διάφορα με τις γυναίκες.

Εσύ όταν ακούς «Ιούλιος» σκέφτεσαι αυτομάτως τον μήνα.

Αυτός σκέφτεται τον Βερν γιατί, απλά, μπορεί.

Πηγή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ