Σφοδρη επιθεση με ύβρεις και απείλες του βουλευτη της Χρυσης Αυγης, Ηλια Κασιδιαρη, προς τον Υπουργο Εξωτερικων Νικο Κοτζια, σμελη του ΣΥΡΙΖΑ και γενικα προς πασα κατευθυνση στην επιτροπή Εξωτερικών υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Στην αρχή ο Κασιδιάρης εβαλε στο στόχαστρο τον υπουργό Εξωτερικών για τον οποίο είπε: « Τι γεύματα κάνει ο Κοτζιάς; Για ποιο λόγο να γίνονται αυτά; Για να σιτίζουμε αυτό το παχύδερμο του σταλινισμού και του ανθελληνισμού;».

Εκεινη την στιγμη ο πρόεδρος της Επιτροπής, Κ. Δουζίνας προσπαθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, αλλά ο βουλευτης της Χρυσης Αυγης συνέχισε, λέγοντας: «Οχι διακοπές από εσάς. ιδίως από αυτούς που υπογράφουν έγγραφα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που υπογράφουν έγγραφα να λέγονται τα Σκόπια «Μακεδονία», εμείς τους θεωρούμε ανθελληνικά σκουπίδια και δεν δεχόμαστε καμία διακοπή. Τελεία και παύλα».

Η κοντρα των δυο συνεχιστηκε με τον Κασιδιάρη να δηλώνει πως: «Όταν εμείς έρθουμε στα πράγματα και υπάρχει ένα εθνικό καθεστώς στην Ελλάδα όλοι αυτοί οι οποίοι προδίδουν, θα είναι μόνο για καταναγκαστικά έργα και για να σπάνε πέτρες».

[enikos]

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ