Εκατοντάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο ανταποκρίνονται στην πρόκληση του προφυλακτικού. Στόχος; Να “φάνε” ένα προφυλακτικό γεμάτο νερό στο κεφάλι και αυτό να τους “καπελώσει” καλύπτοντας κυριολεκτικά όλο το κεφάλι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο κόσμος του διαδικτύου είναι περίεργος και πολλές φορές εντελώς ηλίθιος και άσκοπος. Μια τέτοια περίπτωση είναι και το Condom Challenge που έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Τι είναι όμως η πρόκληση του προφυλακτικού; Πολύ απλά, γεμίζεις ένα προφυλακτικό με νερό, στέκεσαι πάνω από έναν φίλο και το αφήνεις να πέσει στο κεφάλι του. Ως πετυχημένη προσπάθεια λογίζεται μόνο εκείνη στην οποία το προφυλακτικό, χωρίς να σπάσει, περνά από το κεφάλι του “παίκτη” και μένει εκεί καλύπτοντάς το ερμητικά με το νερό να παίρνει θέση απόκοσμης, υδάτινης γενειάδας.

Αν και τα βίντεο με τους δεκάδες που το δοκίμασαν είναι ιδιαίτερα αστεία, πολλοί είναι εκείνοι που τονίζουν πως πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα επικίνδυνο, αφού το lattex του προφυλακτικού καλύπτει τις διόδους αέρα, κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως μέσα στο προφυλακτικό υπάρχει και νερό.

Πηγή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ