To να μεγαλώνεις ένα μικρό κουτάβι απαιτεί το 100% της στοργής και της προσοχής μας. Θέλει χρόνο, δουλειά και προσπάθεια και κατά πάσα πιθανότητα, θα χρειαστείτε βοήθεια από φίλους και συγγενείς. Άλλωστε, όταν δουλεύετε είναι ανάγκη να υπάρχει κάποιος στο σπίτι που θα προσέχει τον αγαπημένο σας φίλο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Όταν αυτό το μικρό χάσκι, ο Wolfie, αναζήτησε λίγη παραπάνω στοργή από αυτήν που μπορούσε να του δώσει ο ιδιοκτήτης του, η Μαμά ανέλαβε δράση! Σίγουρα δεν θα της φάνηκε και τόσο δυσάρεστο, αλλά δεν είναι πολύ γλυκό από μέρους της;

Η Μαμά έβαζε το κουταβάκι για ύπνο, το τάιζε και έπαιζε με τις ώρες μαζί του τα απογεύματα. Το τάιζε τα βράδια και του κράταγε συντροφιά και ο Wolfie την θεωρούσε αληθινή του μητέρα.

Μόλις ενηλικιώθηκε και χρειάστηκε να μείνει πλέον μόνος του με το άλλο σκυλί της οικογένειας, η μαμά του μπορούσε πλέον να μετακομίσει. Πέρασαν δύο χρόνια και ο Wolfie τα κατάφερνε μια χαρά, αφού είχε εξελιχθεί σε ένα πανέμορφο σκύλο!

Αλλά μόλις η Μαμά γύρισε στο σπίτι, ο Wolfie κατάλαβε αμέσως ποια ήταν σαν να μην είχε περάσει λεπτό από τη στιγμή που έφυγε. Πήδηξε στην αγκαλιά της σαν να της έλεγε ένα ζεστό Γειά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Βλέπετε, τα σκυλιά δεν ξεχνάνε ποτέ εκείνους που τους προσφέρουν την αγάπη τους απλόχερα!

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ