Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 65χρονος οδηγός της νταλίκας που προξένησε το θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό χθες τα ξημερώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο οδηγός της νταλίκας, ο οποίος βρέθηκε με μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του από το επιτρεπτό απολογήθηκε για όσα έγιναν χθες το πρωί στην εθνική οδό με αποτέλεσμα να θρηνούμε δύο νεκρούς και μια 34χρονη κοπέλα να χαροπαλεύει.

Με βάση τον δικηγόρο του, Π. Μαντούβαλο, ο 64χρονος ισχυρίζεται ότι το βαρύ όχημά του εμφάνισε ξαφνικό μηχανικό πρόβλημα και δεν μπορούσε να το ελέγξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της διατάραξης ασφαλείας συγκοινωνιών από την οποία προήλθε θάνατος καθως και για 4 αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα κατηγορείται για:

  • Διατάραξη ασφαλείας συγκοινωνιών από την οποία πράξη προήλθε θάνατος
  • Άνθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή.
  • Σωματική βλάβη από αμέλεια.
  • Παράνομη χρήση γνήσιου πιστοποιητικού.
  • Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ εντός δυο ετών από προηγούμενη παράβαση.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας το όχημα διέθετε ασφαλιστήριο, πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας άλλου οχήματος ενώ ο δράστης είχε συλληφθεί υπό την επήρεια αλκοόλ κι άλλη φορά στο παρελθόν, οδηγώντας επαγγελματικό όχημα.

Υπενθυμίζουμε πως την Τετάρτη στις 05:40 η νταλίκα ενώ κινούνταν στο ρεύμα της εθνικής οδού προς Λαμία, εξετράπη της πορείας της, καβάλησε τα διαχωριστικά και συγκρούστηκε με δύο οχήματα στο αντίθετο ρεύμα, σκοτώνοντας τους οδηγούς τους και τραυματίζοντας βαριά μια 34χρονη γυναίκα.  

Φωτογραφίες: Intimenews

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ