Ένας άντρας ένιωσε την απόρριψη από μια 15χρονη μαθήτρια και γι’ αυτό έβγαλε ένα σπαθί σε μια πολυσύχναστη αγορά της Ινδίας και της έκοψε το χέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στην αγορά Lakhimpur Kheri, στο Uttar Pradesh της Βόρειας Ινδίας, όταν η νεαρή κοπέλα ψώνιζε με τον μικρότερο αδερφό της.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε αμέσως σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί προσπάθησαν να της κολλήσουν το κομμένο της χέρι.

Ο 19χρονος Vinod Chaurasia κατηγορείται για επίθεση και φαίνεται πως παρακολουθούσε το κορίτσι τους τελευταίους μήνες.

Ο Vinod, ο οποίος εργάζεται ως συγκολλητής, είδε την κοπέλα να ψωνίζει με τον μικρότερο αδερφό της το απόγευμα της Τετάρτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι την ακολούθησε για να της προτείνει να βγούνε μαζί, αλλά όταν εκείνη αρνήθηκε την πρότασή του, εκείνος έβγαλε το σπαθί του και έκοψε το χέρι της.

Τότε, την χτύπησε επανειλημμένα με το σπαθί, αλλά ευτυχώς ο κόσμος του επιτέθηκε και τον παρέδωσε στην αστυνομία.

Ένας αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε: “Η κοπέλα μεταφέρθηκε στην πόλη Lucknow καθώς βρισκόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Είχε χάσει πολύ αίμα. Προτεραιότητά μας είναι η υγεία του κοριτσιού, η οποία εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.”

“Μόλις η κατάστασή της βελτιωθεί, θα καταγράψουμε τη δήλωσή της για να διαλευκάνουμε την υπόθεση.”

Μετά την επίθεση, ο Vinod κινδυνεύει με τρία χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο. Παρόλα αυτά, τέτοια κρούσματα αυξάνονται δραματικά σ’ αυτή τη χώρα.

Το 2015 καταγράφηκαν 6.238 καταγγελίες για παρακολουθήσεις, εκ των οποίων 519 ήταν από το Uttar Pradesh και 1.123 από το Νέο Δελχί.

Ας ελπίσουμε πως μετά τη φυλακή ο κατηγορούμενος θα μετανιώσει για την αποτρόπαια πράξη του. Κουράγιο και δύναμη στην άτυχη κοπέλα..

https://www.youtube.com/watch?v=Hsmpzb6lciI

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ