Παραξενα

Άντρας έπαιζε επί 30 λεπτά παιχνίδια στην τουαλέτα μέχρι που του έπεσε το ορθό από τον πρωκτό του

Ένας άντρας από τη νοτιοανατολική  Κίνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μέσα στη νύχτα, όταν παρατήρησε ότι μια μυστηριώδη μάζα έπεσε από τον πρωκτό του.

Οι γιατροί ανέφεραν ότι το εξόγκωμα, το οποίο ήταν ακόμα συνδεδεμένο με το πίσω μέρος του, ήταν το ορθό του και είχε αποκολληθεί από το σώμα του, σύμφωνα με αναφορές των Κινεζικών μέσων ενημέρωσης.

Είπαν επίσης ότι η κατάσταση, που ονομάζεται πρόπτωση ορθού, μπορεί να προκληθεί από το γεγονός ότι ο άνδρας καθόταν στην τουαλέτα για περισσότερο από 30 λεπτά.

Ένας άνθρωπος στην Κίνα έπρεπε να βιαστούσε στο νοσοκομείο αφού είδε ένα μυστηριώδες κομμάτι που βγήκε από τον πρωκτό του

Ο άντρας έπαιζε παιχνίδια στο κινητό του ενώ προσπαθούσε να αφοδεύσει.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην επαρχία Zhongshan της Guangdong, στις 4 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την Kan Kan News.

Ο ασθενής, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, αντιμετωπίστηκε από τον Δρ. Su Dan από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Sun Yat-sen.

Μια αξονική τομογραφία από νοσοκομείο στο Γκουανγκντόνγκ δείχνει ότι το χονδρόκοκκο βγαίνει από τον πρωκτό των ανδρών

Ο Δρ. Su είπε σε έναν δημοσιογράφο ότι ο άντρας διαγνώστηκε με πρόπτωση του ορθού, μια κατάσταση που το ορθό χάνει τη στήριξή του και μπορεί να προβάλει από τον πρωκτό.

Ο Δρ. Su είπε ότι η κατάσταση του ασθενούς ήταν σοβαρή.

Ο Δρ Σου είπε ότι ξοδεύοντας πάρα πολύ χρόνο στην τουαλέτα θα μπορούσε να αποδυναμώσει τους μύες κάποιου στη λεκάνη

Μια αξονική τομογραφία έδειξε μια διογκωμένη μάζα έξω από τον πρωκτό του ασθενούς. Το εξόγκωμα είχε διάμετρο 16 εκατοστά.

Ο Δρ. Su είπε ότι υπήρχαν μώλωπες και κηλίδες αίματος κατά μήκος του εντερικού τοιχώματος του ασθενούς.

Σύμφωνα με τον Δρ. Su η πρόπτωση του ορθού συμβαίνει συνήθως σε παιδιά ή ηλικιωμένους. Για ορισμένα μικρά παιδιά, η πάθηση μπορεί να σχετίζεται με δυσκοιλιότητα.

Παρόλο που ο ασθενής είχε το πρόβλημα αυτό από παιδί, ο Δρ. Su πρόσθεσε ότι η αιτία της πρόπτωσης ήταν το μεγάλο διάστημα που πέρασε στην τουαλέτα.Η διόγκωση που βγαίνει από τον πρωκτό μπορεί μερικές φορές να αποσύρεται πίσω στο σώμα

Ο Δρ. Su είπε ότι όταν ο ασθενής προσπαθούσε να αφοδεύσει, η ενέργεια αυτή αποδυνάμωσε τους μύες του στην πύελο.

Οι χειρουργοί μετακίνησαν επιτυχώς το εξόγκωμα του άντρα την ίδια ημέρα και ο ασθενής πλέον αναρρώνει.

Ο Δρ. Lv, ένας συνάδελφος του Δρ. Su, εξήγησε στη MailOnline ότι αν κάποιος κάθεται σε μια τουαλέτα, δημιουργείται πίεση στην κοιλιακή χώρα η οποία θα αναγκάσει το ορθό να μετακινηθεί καθώς οι πυελικοί μύες δεν είναι αρκετά ισχυροί για να το κρατήσουν.

Ο Δρ. Lv είπε ότι όποιος έχει περάσει από παρόμοια κατάσταση, θα πρέπει να την αντιμετωπίσει το συντομότερο δυνατό.

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top