Το Σικάγο πλήττεται τις τελευταίες μέρες από επικίνδυνα χαμηλές θερμοκρασίες και ένας καλός Σαμαρείτης πλήρωσε το ξενοδοχείο για 70 άστεγους συμπολίτες του που ζουν σε σκηνές γιατί δεν άντεχε να τους βλέπει να κοιμούνται στην παγωνιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο στρατός σχεδίαζε να μετακινήσει τους άστεγους λόγω της έκρηξης μιας φιάλης προπανίου στον καταυλισμό, όμως δεν πρόλαβε γιατί ο άγνωστος άντρας έκανε τη δωρεά του σε συνεργασία με την αστυνομία και οι άστεγοι μεταφέρθηκαν σε ένα κοντινό ξενοδοχείο.

Η πυροσβεστική υπηρεσία αναγκάστηκε να κατασχέσει περίπου 100 φιάλες προπανίου, οι οποίες είχαν γίνει δωρεά στους άστεγους, με τον διοικητή να λέει ότι οι άστεγοι ήταν τυχεροί που “έσκασε” μόνο η μία.

“Καταλαβαίνουμε ότι οι άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν τον άστεγο πληθυσμό μας κατά τη διάρκεια των ακραίων καιρικών συνθηκών,” είπε ο διοικητής. “Ωστόσο, ζητάμε από τους πολίτες να μη δίνουν σε καμία περίπτωση φιάλες προπανίου επειδή αποτελούν κίνδυνο έκρηξης και πυρκαγιάς.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο διοικητής λέει ότι αν “έσκαγαν” όλες οι φιάλες μαζί θα ήταν σαν βόμβα.

Σήμερα, χάρη στην προσφορά ενός καλού Σαμαρείτη, οι άστεγοι μεταφέρθηκαν σε ένα ζεστό ξενοδοχείο.

“Ένας καλόκαρδος συμπολίτης πλήρωσε το ξενοδοχείο για όλη τη βδομάδα,” είπε ο διοικητής.

Ο φιλεύσπλαχνος άντρας δεν ήθελε να δημοσιεύσει το όνομά του και στην τοπική εφημερίδα δεν αναφέρεται ούτε η ακριβής θέση του ξενοδοχείου, για να μη γίνουν γνωστά τα στοιχεία του.

Όσα καλά κι αν κάνει στη ζωή του, ο Θεός να του τα επιστρέφει διπλά!

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ