Άντρας έκανε σεξ με την νεκρή σύντροφο του γιατί νόμιζε ότι με αυτό τον τρόπο θα την «ξυπνήσει»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο 39χρονος Aaron Graser από το Willimantic του Κοννέκτικατ κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση τετάρτου βαθμού. Συγκεκριμένα, έκανε σεξ με τη νεκρή σύντροφό του ενώ εκείνη ήταν ήδη νεκρή. Ο Graser νόμιζε ότι η κοπέλα του ήταν λιπόθυμη κι ότι έτσι θα κατάφερνε να τη συνεφέρει.

Τον περασμένο Ιανουάριο η αστυνομία δέχτηκε μια κλήση για μια γυναίκα που δεν έχει τις αισθήσεις της. Οι αστυνομικοί και το ασθενοφόρο έφτασαν αμέσως στο σπίτι του Graser και βρήκαν τη σύντροφό του νεκρή, να περιβάλλεται από βελόνες ηρωίνης.

Οι γιατροί του ασθενοφόρου της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και προσπάθησαν να της κάνουν τεχνικές αναζωογόνησης, αλλά χωρίς επιτυχία. Ένας από τους γιατρούς αργότερα επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή πριν να γίνει η κλήση στο 166.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο Graser, εδώ σε μία φωτογραφία του στο  Facebook, δήλωσε ότι σκέφτηκε ότι θα την ξυπνήσει, επειδή εκείνη δεν ήθελε ποτέ να κάνει σεξ μαζί του. Ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να πει ότι ήταν νεκρή επειδή το σώμα της έκανε διάφορους ήχους.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο Grazer,προσπάθησε να δει αν το θύμα αναπνέει και εκείνη τη στιγμή την άκουσε να γλύφεται. Επίσης, όπως αναφέρεται, ο Gazer είχε δέσει τους αστραγάλους και τους καρπούς της άτυχης γυναίκας, πάνω στο κρεβάτι, γιατί όπως είπε αυτό ήταν ένα «φετίχ» του.

Όταν τελείωσε το σεξ με το νεκρό σώμα της και συνειδητοποίησε ότι εκείνη δεν ξυπνούσε, φόρεσε το παντελόνι του και κάλεσε τον γείτονά του, συνταξιούχο νοσοκόμο. Ο γείτονας είπε στην αστυνομία ότι εκτίμησε πως η γυναίκα ήταν νεκρή εδώ και πολλές ώρες.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της γυναίκας είπε ότι οι ήχοι που άκουσε ο Grazer, θα μπορούσαν να είναι αέρια που άφηνε το νεκρό σώμα της γυναίκας, εφόσον ήταν πια σε διαδικασία αποσύνθεσης.

Η γυναίκα πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, καθώς μια τοξικολογική έκθεση έδειξε ότι τη στιγμή του θανάτου της είχε υψηλά επίπεδα φεντανύλης, ηρωίνης και ενός άλλου συνθετικού ναρκωτικού στο σώμα της.

Αρχικά είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση δευτέρου βαθμού. Στην πορεία συμφώνησε να παραδεχθεί την ενοχή του για να μειώσει έτσι την ποινή του. Κάτι που συνέβη, γιατί η ενοχή του τιμωρήθηκε εντέλη ως έγλημα 4ου βαθμού.

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ