Με οξύ ράντισαν άγνωστοι ένα αδέσποτο σκυλάκι στο Ιράν και τώρα το άτυχο ζώο είναι γεμάτο πληγές και εγκαύματα στο σώμα και τα μάτια του και χρειάστηκε να δώσει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Όμως το άτυχο κουτάβι έλαβε μια νέα ευκαιρία στη ζωή μετά από μια σωτήρια χειρουργική επέμβαση που έκανε στον Καναδά.

Η άτυχη Mugsy δέχθηκε επίθεση με διαβρωτικό καθαριστικό όταν ήταν μόλις έξι εβδομάδων. Το οξύ έκαψε μεγάλο μέρος του προσώπου της και της κατέστρεψε το ένα της ματάκι, το ένα αυτί της και τη μύτη της.

Οι άνθρωποι που τη βρήκαν αποφάσισαν να της κάνουν ευθανασία. Αλλά σε ένα κτηνιατρείο στο Ιράν, την είδε ένας εθελοντής και την έσωσε, ενώ προσέφερε επίσης χρήματα για την αρχική της θεραπεία της ούτως ώστε να μπορέσει αργότερα να δοθεί για υιοθεσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Στη συνέχεια, η Sam Taylor από τη Βρετανική Κολομβία, είδε στο διαδίκτυο μια ανάρτηση από μια φιλοζωική οργάνωση. Μόλις είδε τη Mugsy, είπε ότι δεν μπορούσε να σταματήσει να τη σκέφτεται.

Η Mugsy μεταφέρθηκε από το Ιράν στον Καναδά και τώρα ζει με τη νέα ιδιοκτήτριά της.

“Σοκαρίστηκα όταν είδα την εικόνα με τους τραυματισμούς της στο ίντερνετ. Διάβασα την ιστορία της και είπα πως θέλω πραγματικά να βοηθήσω αυτό το σκυλί.”

“Αλλά τώρα έχει γίνει κακομαθημένη! Λατρεύει να συνοδεύει το φαγητό της με κολοκύθα, καστανό ρύζι και γλυκοπατάτα. Είναι αξιαγάπητη!”

Τον επόμενο μήνα η Mugsy θα υποβληθεί στην τρίτη χειρουργική της επέμβαση όπου οι κτηνίατροι θα αποκαταστήσουν τη βλάβη από το οξύ, θα δημιουργήσουν ανοίγματα στα ρουθούνια της και θα χρησιμοποιήσουν την άκρη του αυτιού της για να αντικαταστήσουν το λιωμένο οστό και το δέρμα στην κορυφή της μύτης της.

Χάρη στη Sam, η οποία μαζεύει τα 4.000€ που απαιτούνται για τις επόμενες χειρουργικές επεμβάσεις της σκυλίτσας της, η μικρούλα Mugsy είναι πλέον χαρούμενη και ζει τη ζωή που αξίζει σε κάθε κουτάβι!

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ