Στην πατρίδα του, την Ινδία, ήταν διάσημος πολύ πριν κερδίσει τον τίτλο, αλλά τώρα μια νέα διεθνής προοπτική ανοίγεται μπροστά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο 27χρονος Rohit Khandelwal είναι ο νέος Μr World και μόλις έγινε ο πρώτος άντρας από την Ασία που κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο του διαγωνισμού.

Το 2015 είχε ανακηρυχθεί Mr India 2015, πήρε το διαβατήριο για τον διεθνή διαγωνισμό και κατάφερε να κυριαρχήσει μεταξύ 46 ακόμη φιναλίστ που διεκδίκησαν την πρωτιά. Φυσικά δήλωσε υπερήφανος που έγινε ο πρώτος Ινδός που κατακτά τον τίτλο και όταν επέστρεψε έγινε αποδέκτης θερμής υποδοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αν και οι προτάσεις για καμπάνιες και διαφημίσεις έχουν ήδη αρχίσει να πληθαίνουν, δήλωσε πως πρέπει παράλληλα να ολοκληρώσει τις σπουδές του και πως δεν πρόκειται να αφήσει την Ινδία.

Η διαδρομή του στη σόουμπιζ ξεκίνησε πριν δύο χρόνια με απόπειρες ως μοντέλο και ηθοποιός σε τηλεοπτική σειρά. Αυτό που πάντως έχει ενδιαφέρον είναι το πώς ο ίδιος άλλαξε μέσα στα χρόνια μια και σαν έφηβος ήταν ένα παιδί που δεν είχε καμία σχέση με γυμναστήρια και την αντρική περιποίηση και όχι απλά δεν το κρύβει, αλλά το δείχνει και στο ίνσταγκραμ.

Πηγή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ