Το να κάνεις πρόταση γάμου στην γυναίκα που έχεις επιλέξει για σύζυγό σου είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή στην ζωή κάθε ανθρώπου. Όσο πιο ευφάνταστη είναι αυτή η στιγμή, τόσο πιο ωραία θα είναι η ανάμνηση. Η παρακάτω ιστορία σίγουρα θα σας συγκινήσει και θα σας κάνει να λιώσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο Jivago και η Laura εργάζονται ως φωτογράφοι γάμου και είναι ζευγάρι για 8 μήνες. Ο νεαρός άντρας προσπαθούσε να σκεφτεί μια πρωτότυπη ιδέα για να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του.

Η ιδέα που σκέφτηκε ήταν να της κάνει πρόταση γάμου στον γάμου κάποιου άλλου. Χρειάστηκε 3 εβδομάδες για να σκηνοθετήσει έναν ψεύτικο γάμο. Μάλιστα, με την βοήθεια φίλων και συγγενών κατάφερε να συγκεντρώσει 240 καλεσμένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Φυσικά, η Laura ήταν η φωτογράφος του γάμου. Στην μέση της τελετής, ένα κοριτσάκι την πλησίασε, κρατώντας ένα κουτί και η Laura είδε μια φωτογραφία με την ίδια και τον Jivago.

Στην αρχή, η κοπέλα δεν καταλάβαινε τι γινόταν. Η αντίδραση της, όμως, όταν είδε τον Jivago να μπαίνει μέσα μαζί με την συνοδεία μουσικής ήταν πολύ συγκινητική.

Όπως καταλαβαίνετε, η Laura είπε το μεγάλο ναι!

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί φέτος. Αν η πρόταση γάμου ήταν τόσο υπέροχη, φανταστείτε πως θα είναι ο γάμος!

Πηγή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ