Εντυπωσιακα

Αυτή η νύφη το πήρε βαριά που ο παππούς της πέθανε μήνες πριν βρεθεί στο γάμο της. Τότε, άκουσε μια οικεία φωνή που της ράγισε την καρδιά

Μία νεαρή κοπέλα, η Brittany Adkins από τη Δυτική Βιρτζίνια ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της, τον Jordon Yost. Καθώς πλησίαζε η ημέρα του γάμου της, καταλάβαινε ότι κάτι έλειπε.

Ήθελε ο παππούς της, ο Rev. Ronald Adkins, να ήταν παρόν στην τελετή. Δυστυχώς, όμως, ο Ronald πέθανε τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 89 ετών.

Όμως δεν ήξερε ότι η οικογένειά της της ετοίμαζε μία έκπληξη για τη μεγάλη αυτή μέρα.

Η Brittany ήταν πάντα πολύ δεμένη με τον παππού της, τον οποίο φώναζε “Pawpaw”.

“Ήταν η αδυναμία μου,” είπε η Brittany

Facebook: Brittany Yost

«Από μικρή ήθελα να τον έχω δίπλα μου στο γάμο μου,» είπε στο ABC News .

Αλλά ο παππούς της δεν ήταν εκεί.

Source: Inside Edition

Όταν έφτασε η ημέρα του γάμου της Brittany, ο παππάς ζήτησε από τους καλεσμένους να κάνουν μια προσευχή. Τότε, μία γνώριμη φωνή ακούστηκε από τα ηχεία.

“Ήξερα αμέσως ποιος ήταν,” είπε η  Brittany στην ABC News. “Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει.”

Ήταν η φωνή του Pawpaw.

Facebook: Sarah Irvin Photography

Η οικογένεια της  Brittany, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό ήταν γι’ αυτήν, έκανε αισθητή την παρουσία του παππού της με μία ηχογράφηση από το γάμο της αδελφής της. Ο Pawpaw έδωσε τις ευχές του στο ζευγάρι και στη συνέχεια είπε στον γαμπρό να φιλήσει τη νύφη.

“Η αδερφή μου, ο αδελφός μου και ο σύζυγός μου το κανόνισαν,” δήλωσε η Brittany στο Huffington Post. “Εκτός από αυτούς, κανείς άλλος δεν το ήξερε.”

Γι’ αυτό η συναισθηματική αυτή έκπληξη προκάλεσε τη συγκίνηση των καλεσμένων.

Source: Inside Edition

“Διάφορα συναισθήματα έτρεχαν μέσα από το κεφάλι μου όταν άκουσα ξανά τη φωνή του παππού μου,” λέει η Brittany στο Huffington Post.

Και ο γαμπρός έκλαψε μόλις άκουσε τις ευχές του παππού της γυναίκας του.

“Είχα την τύχη να γνωρίσω τον παππού της πριν “φύγει”, γι’ αυτό ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή και για μένα,” δήλωσε ο Jordοn στο ABC News.

Ακόμη και η φωτογράφος του γάμου, η Sarah Irvin, ήταν συγκλονισμένη από την έκπληξη.

“Έχω φωτογραφίσει πολλούς γάμους και αυτή ήταν η πιο απίστευτη στιγμή που είχα ποτέ την τιμή να ζήσω,” έγραψε σε μια ανάρτησή της στο Facebook.

“Όλοι έχουμε χάσει κάποιον,” είπε στο Inside Edition.

“Και όλοι έχουμε κάποιον που θα θέλαμε να ακούσουμε τη φωνή του για τελευταία φορά.”

Ήταν μια όμορφη και συγκινητική στιγμή για όλους όσους ήταν παρόντες. Αλλά για την Brittany, ήταν κάτι περισσότερο από αυτό – ήταν η εκπλήρωση ενός ονείρου που είχε από παιδί και που  δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.

“Το να τον ακούω να μας δίνει τις ευχές του στο γάμο μας ήταν η πιο αξέχαστη στιγμή για μένα. Θα τον αγαπώ για πάντα,” είπε στο ABC News.

“Όλα τα όνειρα που είχα σαν παιδί έγιναν πραγματικότητα.”

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top