Στη νεαρή ηλικία των τριών ετών, η Gemma Kelly έχει ήδη περάσει από ένα απίστευτο αριθμό δυσχερειών για ένα κορίτσι της ηλικίας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η ημέρα που η Jemma γεννήθηκε, οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς της Tamara και Jimmy, πως αν και το μωρό τους ήταν μια χαρά, υπήρχε ένα πρόβλημα με το πόδι και τα χέρια της. Όταν η Tamara είδε την κόρη της, αιφνιδιάστηκε. «Είχε μόνο τρία δάχτυλα σε κάθε χέρι και δεν υπήρχε αστράγαλος στο κάτω δεξί πόδι της, έτσι είχε σχηματίσει ένα γάντζο,» σχολίασε.

Η κατάσταση εμπόδιζε την Jemma από το να περπατήσει και να παίζει κανονικά. «Θέλω η κόρη μου να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, είναι ένα καταπληκτικό μικρό πρόσωπο και δεν θα αφήσω την αναπηρία της να αλλάξει τη ζωή της,» είπε η Tamara.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


«Μας δόθηκε η επιλογή να επεκτείνουμε το πόδι της με βίδες, μέταλλα και ράβδους,» εξήγησε η νεαρή μαμα, «αλλά αποφασίσαμε ότι με τον ακρωτηριασμό θα μπορούσε να ζήσει μια καλύτερη ζωή χωρίς αμέτρητες χειρουργικές επεμβάσεις.»

Δύο μήνες αργότερα, το πρώτο προσθετικό πόδι της ήταν στη θέση του και οι γονείς της έκαναν ότι μπορούσαν, προκειμένου να διασκεδάζει και να αναπτυχθεί όπως και κάθε άλλο παιδί της ηλικίας της. Ενθάρρυναν την μικρή τους να κάνει αθλητισμό.

Το λατρεύει. Θέλει να γίνει μαζορέτα, και χάρη στο νέο προσθετικό πόδι της, θα μπορέσει.

«Είμαστε όλοι απίστευτα υπερήφανοι για όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα, είναι ένα καταπληκτικό μικρό κορίτσι.»

Εδώ είναι ένα βίντεο από τα επιτεύγματά της:

Η Jemma και οι γονείς της έχουν αποδεχθεί τους περιορισμούς της, αλλά πάντα αναζητούν τρόπους για να διευρύνουν τα όρια του τι μπορεί να κάνει.

Εάν έχετε τα όνειρα, κάντε τα πραγματικότητα. Υπάρχουν πάντα πολλοί λόγοι για να είμαστε δυστυχισμένοι. Αλλά έχουμε μόνο μια ζωή.

Η Jemma είχε κάθε λόγο να τα παρατήσει. Αλλά επιλέγει την ευτυχία αντ “αυτού. Είναι απλά πολύ πιο διασκεδαστικό με αυτόν τον τρόπο.

Πηγή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ