Όσο ερωτευμένος, κολλημένος, καψούρης – όπως θέλετε πείτε το- και να είναι ένας άντρας με μία γυναίκα δεν υπάρχει περίπτωση να μην εκνευριστεί από τις 5 άκρως… εξοργιστικές συνήθειες που χαρακτηρίζουν το γυναικείο φύλο. Κάπου εδώ, οι γυναίκες ξεκινούν τα «εγώ δεν το κάνω αυτό», «εγώ πάντα λειτουργώ διαφορετικά» και άλλα συναφή αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Όλοι ανεξαιρέτως έχουμε έρθει αντιμέτωποι με τις παραξενιές και τις γυναικείες συνήθειες που ουδέποτε θα καταλάβουμε, όμως ποτέ καμιά γυναίκα δεν έχει παραδεχτεί (και ούτε πρόκειται) το μέγεθος του… προβλήματος.

Αυτά είναι λοιπόν τα 5 πιο εξοργιστικά γυναικεία λάθη που μπορούν να οδηγήσουν αυτές στο χώμα κι εμάς στη φυλακή. Αν είσαι άντρας, θα μας καταλάβεις. Αν είσαι γυναίκα, δώσε προσοχή και… συμμορφώσου.

Το υπερβολικό μακιγιάζ

Εντάξει, καταλαβαίνουμε την ανάγκη σου να εμφανίζεσαι όμορφη και ιδιαιτέρως εντυπωσιακή. Καλά κάνεις. Φρόντισε όμως όταν είσαι με το σύντροφό σου για μια απλή βόλτα (ή ένα σινεμά ρε αδερφέ) να ντύνεσαι και να βάφεσαι ανθρώπινα και όχι σα να σε περιμένει η Γκουίνεθ Πάλτρου με την Ντρου Μπάριμορ στα κόκκινο χαλί των Oscar. Μας αρέσει να προσέχεις τον εαυτό σου, αλλά κανείς ποτέ δεν αγάπησε τη γεύση της πούδρας ή το μέικ απ. Με μέτρο λοιπόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


«Δεν έχω τίποτα»

Φυσικά και έχεις. Και το δείχνεις. Και μας εκνευρίζεις όσο δε φαντάζεσαι. Πόσο πιο εύκολο θα ήταν αν εξαρχής οι γυναίκες έλεγαν τι είναι αυτό που τις απασχολεί και για ποιο λόγο έχουν κατεβάσει κάτι μούτρα μέχρι το… πάτωμα. Βλέπουμε ότι κάτι έχεις, ξέρουμε ότι στο μυαλό σου φταίνε ΠΑΝΤΑ εμείς, αλλά κάνε ένα ψυχικό (;) και ενημέρωσε μας κι εμάς τι στο καλό κάναμε πάλι λάθος.

Ο πρώην

Όχι φυσικά οποιοσδήποτε πρώην, αλλά αυτός ο ένας που επιμένει να σε παίρνει τηλέφωνο τις πιο ακατάλληλες ώρες και να λειτουργεί σαν μην υπάρχουμε εμείς οι υπόλοιποι. Αυτό το «ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς» πάντα τριγυρνάει στο μυαλό μας και το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι έναν απαιτητικό και προκλητικό πρώην να σε περιτριγυρίζει. Όχι, ούτε υπερβολικοί είμαστε, ούτε ζηλιάρηδες. Κανένας πρώην ποτέ δεν εμφανίστηκε τυχαία.

Η απαίτηση να βγαίνουμε με τις φίλες σου

Εντάξει, είναι φίλες σου, τις αγαπάς και τις βάζεις πάνω απ’ όλα. Εμείς τι φταίμε; Χρειαζόμαστε χρόνο μαζί σου, όπως ακριβώς χρειαζόμαστε και με τον εαυτό μας. Σχέση έχουμε, δεν γίναμε σιαμαίοι, γι’ αυτό φρόντισε να περνάς χρόνο με τις φίλες σου όπως κι εμείς θέλουμε να μένουμε μόνοι με τους δικούς μας φίλους. Και όταν συμβαίνει αυτό, καλό θα ήταν να μην κρατάς μούτρα για καμία εβδομάδα. Ούτε οι δικές σου φίλες θα εξακολουθήσουν να είναι και δικές μας μετά το χωρισμό, ούτε οι δικοί μας φίλοι θα είναι «διαθέσιμοι» για σένα.

Η αναποφασιστικότητά σου

Ποιος άντρας τόλμησε ποτέ να ρωτήσει τη σύντροφό του «Τι θα φας» και δεν το μετάνιωσε μέσα στο επόμενο πεντάλεπτο; Κανένας. Και το πρόβλημα δεν παρατηρείται φυσικά μόνο στο θέμα του φαγητού. Οι γυναίκες έχετε μια τάση να υπεραναλύετε καταστάσεις και να δυσκολεύεστε τόσο πολύ να καταλήξετε σε ένα τελικό συμπέρασμα που είναι πιο εύκολο για εμάς να πάμε στο φεγγάρι και να γυρίσουμε, παρά να σας περιμένουμε να αποφασίσετε τι είναι αυτό που θέλετε. Που θα πάμε, τι θα κάνουμε, πότε θα το κάνουμε και με ποια παρέα; Αφήστε. Θα αποφασίσουμε μόνοι μας. Το να σας περιμένουμε είναι κουραστικό, ψυχοφθόρο και εκνευριστικό. Τι σας ζητήσαμε δηλαδή; Μια απόφαση σας ζητήσαμε.

Πηγή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ