Ένας άνδρας κατηγορείται για την απαγωγή και το βιασμό ενός 4χρονου κοριτσιού από τη Νότια Καρολίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο Thomas Lawton Evans Jr. κατηγορείται για απαγωγή, σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, σύμφωνα με τον αμερικανικό δικηγόρο Beth Drake, ενώ εάν καταδικαστεί, μπορεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή.

Οι αρχές δήλωσαν ότι στις 13 Φεβρουαρίου, ο 37χρονος Evans επέλεξε τυχαία τη μητέρα του κοριτσιού και την ακολούθησε, λίγο μετά αφότου άφησε τα δύο άλλα παιδιά της στο σχολείο.

Στη συνέχεια βίασε, ξυλοκόπησε και έδεσε την 31χρονη γυναίκα, πριν δραπετεύσει με την τετράχρονη κόρη της, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Alabama, Rick Oliver, δήλωσε ότι βρήκε στις 14 Φεβρουαρίου τον Evans και το κορίτσι να κοιμούνται σε ένα αυτοκίνητο σε ένα δάσος. Ο Oliver είπε ότι ο Evans του έδωσε το παιδί και ξέφυγε με το όχημά του.

Ο Evans συνελήφθη τελικά στο Mississippi, όταν οι αστυνομικοί τον βρήκαν να περπατάει με ένα δοχείο με βενζίνη στο χέρι, αφότου πήρε χρήματα από μια εκκλησία, σύμφωνα με το Live 5 News.

Ο Evans πρόκειται να δικαστεί στις 27 Μαρτίου και κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας, ένοπλη ληστεία, σεξουαλική κακοποίηση και απαγωγή.

Οι αρχές αναζητούν επίσης μια γυναίκα, την 39χρονη Sharon Hayden από το Spartanburg County που είναι ιδιοκτήτρια του οχήματος που οδηγούσε ο Evans όταν τον βρήκε η αστυνομία.

Ο Evans έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, αφού το 2000 συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικα παιδιά. Η αστυνομία δήλωσε πως όταν ο Evans ήταν 19 ετών, επιτέθηκε σε ένα 15χρονο κορίτσι.

Το 2002, ο Evans κατηγορήθηκε επίσης για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία.

Το 2009 εισέβαλε σε βενζινάδικο και έκλεψε μπύρες, τσιγάρα και λαχεία. Μια ώρα αργότερα έκλεψε ένα δεύτερο βενζινάδικο στο Τσάρλεστον, αυτή τη φορά με όπλο. Εκείνη την περίοδο καταδικάστηκε σε 10 χρόνια για ένοπλη ληστεία.

Η προβλεπόμενη ημερομηνία απελευθέρωσης του Evans ήταν η 26η Φεβρουαρίου, αλλά απελευθερώθηκε στις αρχές του Φεβρουαρίου και μεταφέρθηκε στο σπίτι του στο Spartanburg County της Νότιας Καρολίνας.

Αφού απελευθερώθηκε από τη φυλακή την 1η Φεβρουαρίου, ο Evans πήγε στο Τσάρλεστον, όπου πραγματοποίησε την επίθεση στην ανυποψίαστη γυναίκα και την κόρη της, σύμφωνα με το  Post and Courier.

Η γυναίκα υπέστη αιμορραγία στον εγκέφαλο και τα κατάγματα στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού.

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ