Εντυπωσιακα

80χρονη γιαγιά μεταμορφώνεται σε λαμπερή γυναίκα και υπεύθυνη γι΄αυτό είναι η εγγονή της

Οι γυναίκες θέλουν πάντα να είναι εντυπωσιακές! Δεν έχει σημασία η ηλικία τους, όλες θέλουν να φαίνονται όμορφες. Αυτή η μακιγιέζ με το  “μαγικό άγγιγμα”, έδειξε το ταλέντο της και μετέτρεψε τη γιαγιά της από μια απλή ηλικιωμένη γυναίκα σε μία “γκλάμορους γιαγιά!”

Η μακιγιέζ Tea Flego και το μοντέλο της, Livia, η οποία είναι η 80χρονη γιαγιά της, αποδεικνύουν ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Η Tea είναι ειδική στο contouring και χρησιμοποιεί τις σκιάσεις και το highlighting για να τονίσει το σχήμα και τις γωνίες του προσώπου, μειώνοντας έτσι την ορατότητα των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

Αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις καλλιτεχνικές της δεξιότητες στη δική της γιαγιά, και τα αποτελέσματα ήταν υπέροχα! Άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες από το μακιγιάζ και οι άνθρωποι που τις είδαν ενθουσιάστηκαν με αυτό που είχε κάνει στη γιαγιά της.

1. Η γιαγιά της Tea είναι τώρα μία “γκλάμορους γιαγιά!”

2. Σίγουρα οι άλλες κυρίες στο γηροκομείο θα θελήσουν να της μοιάσουν.


3. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

4. Η γιαγιά της είναι ένα εξαιρετικό μοντέλο.

5. Η Tea μεταμορφώνει τις γυναίκες και τις κάνει να φαίνονται πολύ εντυπωσιακές!

6. Γιαγιά κι εγγονή είναι υπέροχες!

Όμως πέρα από το εντυπωσιακό μακιγιάζ που της έκανε η εγγονή της, αυτό που κάνει αυτή την γιαγιά τόσο ακαταμάχητη είναι η άνεση και ο “αέρας” που αποπνέει! Δεν συμφωνείτε; 

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top