Ένας 74χρονος συνταξιούχος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχασε την παρθενία του από έναν εξωγήινο, εμφανίστηκε στο The Morning μέσω ζωντανής σύνδεσης για να αναφέρει τις παράξενες συναντήσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο David Huggins, ένας διαζευγμένος πατέρας ενός παιδιού από το Hoboken του New Jersey, δήλωσε στους παρουσιαστές του ITV, τη Holly Willoughby και τον Phillip Schofield ότι είχε ερωτικές σχέσεις με έναν θηλυκό εξωγήινο με το όνομα Crescent, ο οποίος είχε ένα «πολύ ωραίο σώμα».

Ωστόσο, οι παρουσιαστές άρχισαν να γελάνε καθώς ο David ισχυριζόταν ότι είχε βρεθεί με εκατοντάδες εξωγήινους όλα αυτά τα χρόνια.

Οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την εκπομπή από το σπίτι αμφέβαλλαν για το αν η Holly και ο Phil κατάφερναν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους ενώ ο σοβαρός David μοιραζόταν την ιστορία του – συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο τα διάφορα είδη εξωγήινων συνέχισαν να τον επισκέπτονται εδώ και δεκαετίες και μια γυναίκα, την οποία ονόμασε Crescent, πήρε την παρθενιά του σε ηλικία 17 ετών σε ένα δάσος στη Georgia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο άντρας, ο οποίος είχε την πρώτη του συνάντηση με εξωγήινους στα 8 του, έχει αναπαράγει επίσης πολλές από τις συναντήσεις τους σε πίνακες – οι οποίοι προβλήθηκαν στην ταινία Love and Saucers, ένα αμερικανικό ντοκιμαντέρ που περιγράφει τους παράξενους ισχυρισμούς του.

Ο Phillip έμοιαζε συγκλονισμένος την ώρα που ρωτούσε τον David γιατί οι εξωγήινοι επέλεξαν αυτόν αλλά δεν πήρε σαφή απάντηση.

“Αυτό ήταν κάτι που θα ήθελα να μάθω.”

“Δεν τους ρώτησα… Ήμουν πάντα εκεί για κάποιο λόγο και έκανα ό, τι μου ζητούσαν να κάνω.”

Όμως η  Holly ήθελε περισσότερα στοιχεία και είπε ότι αναρωτήθηκε γιατί, παρά τις εκατοντάδες συναντήσεις με τους εξωγήινους, ο David δεν είχε τραβήξει καμία φωτογραφία μαζί τους για να έχει αποδείξεις.

Ο David, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε δει τελευταία την Crescent πριν από περίπου πέντε μήνες, δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να τραβήξει φωτογραφία την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί κάποιο από τα παράξενα αυτά όντα.

Εξηγώντας τις συναντήσεις του, ο David υποστήριξε επίσης ότι μια «πύλη» άνοιξε στο υπνοδωμάτιό του αφού μετακόμισε στη Νέα Υόρκη όταν ήταν 19 ετών.

“Αυτή ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία,” είπε.

Η εξαιρετική ιστορία του ήταν λίγο… υπερβολική για τους τηλεθεατές που την παρακολουθούσαν από το σπίτι, και όπως ένας τους είπε: “Αυτός ο εραστής εξωγήινων είναι ό,τι καλύτερο έχω δει ποτέ στην τηλεόραση.”

Ένας άλλος πρόσθεσε: “Λατρεύω τους ανθρώπους που είναι θεότρελοι. Με γοητεύουν. Αυτός ο τύπος έχασε την παρθενία του από έναν εξωγήινο που ονομάζεται Crescent.”

“Σοβαρά… Πώς έγινε κάτι τέτοιο;;;; Έχω πάθει σοκ!” είπε ένας εντυπωσιασμένος τηλεθεατής.

“Περπατούσα στο δάσος και είδα μια γυναίκα να κάθεται κάτω από ένα δέντρο – και κάποια στιγμή, σηκώνεται και αρχίζει να έρχεται προς μένα,” εξηγεί στο ντοκιμαντέρ.

“Πλησιάσαμε πολύ κοντά, η επαφή μας ήταν πολύ έντονη… Στη φάση της κορύφωσης, την κοίταξα μες τα μάτια κι εξαφανίστηκε. Και τότε έχασα την παρθενιά μου.”

Συνέχισε τη σχέση του με τα όντα και την Crescent, ακόμη και όταν στα 19 του μετακόμισε στην Νέα Υόρκη.

Λέει για την Crescent: “Υπήρχε κάτι πολύ όμορφο, κάτι υπέροχο πάνω της.  Είχε ένα πολύ ωραίο σώμα. Το μόνο που ήταν διαφορετικό σ’ αυτήν ήταν ότι είχε πολύ μακριά νύχια και είχε αυτά τα πολύ μεγάλα μάτια και το πρόσωπό της ήταν πολύ χλωμό.”

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ