Το τι μας φαίνεται ωραίο, και κατ’ επέκταση σέξι, δεν είναι πάντα εξηγήσιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η αισθητηριακή μας ιδιοσυγκρασία διαμορφώνεται υποσυνείδητα κι έτσι, ενστικτωδώς,μπορεί να βρίσκεις όμορφο κάτι που όλοι απορρίπτουν ως παραφωνία.

Κάπως έτσι, συμβαίνει και με τις προτιμήσεις σου στους άντρες, αλλά και με τα πράγματα που θεωρείς σέξι σε εκείνους (οκ, εκτός από τα μούσια και το ωραίο χαμόγελο). Μη νομίζεις. Το ίδιο συμβαίνει αντίστοιχα και σ’ εκείνους με εμάς.

Και παλιότερα, εδώ, είχαμε ασχοληθεί με κινήσεις που, αδιόρατα, κάνουν σέξι έναν άντρα. Και το ίδιο θα κάνουμε και φέτος. Έτσι. Επειδή σέξι.

1. Να είναι γλυκός με τα ζώα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αγκαλίτσες με γατάκια, σκυλάκια και πάσης φύσεως κατοικίδια τον κάνουν ακαταμάχητο.

2. Να κυκλοφορεί αγκαλιά με ένα μωρό

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μαζί με την κόρη του είναι απο τους πιο δυνατούς σε αυτή την κατηγορία

3. Να παίζει κάποιο μουσικό όργανο

Ακόμα και ο ξάδερφός σου από το χωριό ξέρει ότι στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που παίζουν κάποιο μουσικο όργανο ή -ακόμα καλύτερα- είναι μέλη σε κάποιο μουσικό συγκρότημα. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.

4. Να βγάζει το t-shirt τραβώντας το από το λαιμό

Ποιος ξέρει τι πρωτόγονες ορμές και νευρικές συνάψεις ενεργοποιούνται

5. Να μαγειρεύει

Και μάλιστα καλύτερα από εσένα.

6. Να φοράει στολή

Το γιατί η στολή απογειώνει έναν άντρα παρέμεινε μυστήριο για πολλές δεκαετίες. Τελικά, αποδείχθηκε ότι είναι η αίσθηση ασφάλειας που σου βγάζει ένας άντρας με στολή, μία ανάγκη που έχει η πλειονότητα των γυναικών. Ό,τι κι αν είναι, we’ re into it.

7. Να ξέρει να μαστορεύει

Δυό στιβαρά μπράτσα που έρχονται να σε σώσουν από βρύσες που στάζουν, να σε πάρουν μακριά από κλιματιστικά που δεν δουλεύουν, να σε απαλλάξουν από πρίζες που έχουν ξεκολλήσει; ΑΧ ΝΑΙ.

Πηγή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ