Ένας 59χρονος καθηγητής συνελήφθη καθώς εμφανίστηκε σε ραντεβού με 13χρονη μαθήτρια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχοντας στην κατοχή του προφυλακτικά, ένα αρκουδάκι και πετσέτα σε περίπτωση που το κορίτσι αιμορραγούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο Jeffrey Weber συνελήφθη σε κεντρικό εστιατόριο του Μανχάταν όπου τον περίμεναν οι αστυνομικοί που παρίσταναν στο διαδίκτυο την 13χρονη, σαν δόλωμα για να ανακαλύψουν παιδόφιλους. Ο Weber πιάστηκε στην παγίδα τους και όντως έσπευσε στον τόπο του ραντεβού. Η αστυνομία φοβάται πως ο υπόδικος έχει εντρυφήσει στην αποπλάνηση νεαρών κοριτσιών και έχουν δώσει τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα μήπως ανακαλύψουν παραπάνω θύματά του. Μάλιστα, τη φωτογραφία του την είχε στείλει ο ίδιος στο υποτιθέμενο θύμα του το οποίο δεν ήταν άλλο από τους ίδιους τους αστυνομικούς.

Πάνω στη μπλούζα του γράφει “Το κορίτσι μου είναι η πιο κουλ και υπέροχη γυναίκα που έχω δει ποτέ, είναι η καλύτερη φίλη μου και η ζωή μου.”

Ο Weber κάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε εφήβους με προβλήματα. Μετά τη σύλληψή του παραδέχθηκε ότι ήταν έτοιμος για κανονικό ραντεβού με το κορίτσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Της έστειλε το πρώτο μήνυμα μόλις είδε την αγγελία της ότι ψάχνει για μεγαλύτερο άντρα. Ο αστυνομικός που υποδυόταν το κορίτσι του συστήθηκε ως ‘Becca’ και ότι σε λίγο θα έκλεινε τα 14.

Σε ένα από τα αρρωστημένα μηνύματά του, ο Weber λέει στο κορίτσι ότι δεν θα έπρεπε να μιλήσει σε κανέναν για το ραντεβού της αφού είναι ανήλικη.

Της ζήτησε και φωτογραφία για να ξέρει με ποιαν μιλάει κι όταν ο αστυνομικός έστειλε φωτογραφία, εκείνος σχολίασε πως δείχνει αρκετά όμορφη για την ηλικία της.

Ύστερα, παρότι ο αστυνομικός δήλωσε ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλικές επαφές, ο παιδόφιλος καθηγητής συνέχισε με προκλητικά μηνύματα να την προετοιμάζει για την πρώτη της βραδιά μαζί του και για τους πρώτους της οργασμούς. Υποσχέθηκε να είναι ευγενικός και να της κάνει μασάζ, αλλά ξεκαθάρισε επίσης ότι απαιτούσε την πλήρη εχεμύθειά της σε περίπτωση που βρισκόταν μπλεγμένος με τον νόμο.

Προγραμμάτιζε μάλιστα να πάει σε ξενοδοχείο με το κορίτσι όπου όπως της είπε θα έπρεπε να εμφανιστούν σαν πατέρας και θετή κόρη για να μην τραβήξουν την προσοχή του προσωπικού.

Αργότερα το θέμα των μηνυμάτων του επικεντρωνόταν στο μέγεθος του μορίου του, το οποίο σαν μεγάλο, μπορεί να έφερνε σε δύσκολη και επώδυνη θέση την ίδια, αφού ήταν παρθένα, αλλά ακόμα κι αν αιμορραγούσε εκείνος θα την σκούπιζε και θα την φρόντιζε.

Ο Weber αντιμετωπίζει τώρα την μέγιστη κατηγορία και ενδεχομένως η ποινή του θα είναι ισόβια και δεν έχει καν το ελαφρυντικό της διαδικτυακής επαφής, αφού κανόνισε και ολόκληρο ραντεβού με το υποτιθέμενο θύμα του.

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ