Ένας άνδρας από το Μίσιγκαν κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 20χρονη κόρη του και απέκτησε παιδί μαζί της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο 37χρονος Gregory St Andre, εμφανίστηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα και κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο St Andre συνελήφθη στο Warren, του Μίσιγκαν, την περασμένη εβδομάδα, αλλά η θεία του ισχυρίζεται ότι η κακοποίηση συνέβαινε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

“Αυτό συμβαίνει εδώ και χρόνια,” δήλωσε η Michelle Truszkowski στο Fox 2. “Είναι τρέλα. Ντροπιάζει ολόκληρη την οικογένειά μας.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η αστυνομία έμαθε για πρώτη φορά την ύποπτη αιμομιξία όταν η σύζυγος του St Andre – και μητέρα του θύματος – ήρθε σε επαφή με τις αρχές στα τέλη Φεβρουαρίου, λίγο μετά αφότου η 20χρονη κόρη της γέννησε ένα αγόρι.

Όταν ερωτήθηκε από την αστυνομία, ο St Andre ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν είχε σεξουαλική επαφή με την κόρη του, αλλά επίσης δεν αμφισβήτησε ότι ήταν ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της.

Ο 37χρονος ισχυρίστηκε ότι έδωσε “πρόθυμα” ένα κύπελλο με το σπέρμα του στην κόρη του, αλλά είπε πως δεν ήξερε τι έκανε εκείνη με τα σωματικά του υγρά.

Η σύζυγος του St Andre δήλωσε στην αστυνομία ότι και άλλοι συγγενείς υποψιάζονταν τη σεξουαλική κακοποίηση για πάνω από πέντε χρόνια, αλλά υποστήριζαν ότι η αστυνομία δεν τους έδινε σημασία κι έτσι, δεν μπορούσαν να βοηθήσουν το κορίτσι.

Η σελίδα του St Andre στο Facebook  δείχνει ότι ο άντρας έχει άλλα πέντε παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης του δικαστηρίου, ένας δικαστής υπέβαλε πρόστιμο 50.000€ στον St Andre και τον εμπόδισε να έχει οποιαδήποτε επαφή με την 20χρονη κόρη του, σύμφωνα με το The Detroit News.

Η δίκη της υπόθεσης έχει αναβληθεί και θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου.

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ