Παραξενα

37χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την 20χρονη κόρη του και έκανε παιδί μαζί της

Ένας άνδρας από το Μίσιγκαν κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 20χρονη κόρη του και απέκτησε παιδί μαζί της.

Ο 37χρονος Gregory St Andre, εμφανίστηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα και κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο St Andre συνελήφθη στο Warren, του Μίσιγκαν, την περασμένη εβδομάδα, αλλά η θεία του ισχυρίζεται ότι η κακοποίηση συνέβαινε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Father charged: Gregory St Andre, 37, has been charged with third-degree criminal sexual conduct for allegedly fathering his daughter's son 

“Αυτό συμβαίνει εδώ και χρόνια,” δήλωσε η Michelle Truszkowski στο Fox 2. “Είναι τρέλα. Ντροπιάζει ολόκληρη την οικογένειά μας.”

Η αστυνομία έμαθε για πρώτη φορά την ύποπτη αιμομιξία όταν η σύζυγος του St Andre – και μητέρα του θύματος – ήρθε σε επαφή με τις αρχές στα τέλη Φεβρουαρίου, λίγο μετά αφότου η 20χρονη κόρη της γέννησε ένα αγόρι.

Όταν ερωτήθηκε από την αστυνομία, ο St Andre ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν είχε σεξουαλική επαφή με την κόρη του, αλλά επίσης δεν αμφισβήτησε ότι ήταν ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της.

Ο 37χρονος ισχυρίστηκε ότι έδωσε “πρόθυμα” ένα κύπελλο με το σπέρμα του στην κόρη του, αλλά είπε πως δεν ήξερε τι έκανε εκείνη με τα σωματικά του υγρά.

Η σύζυγος του St Andre δήλωσε στην αστυνομία ότι και άλλοι συγγενείς υποψιάζονταν τη σεξουαλική κακοποίηση για πάνω από πέντε χρόνια, αλλά υποστήριζαν ότι η αστυνομία δεν τους έδινε σημασία κι έτσι, δεν μπορούσαν να βοηθήσουν το κορίτσι.

Η σελίδα του St Andre στο Facebook  δείχνει ότι ο άντρας έχει άλλα πέντε παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης του δικαστηρίου, ένας δικαστής υπέβαλε πρόστιμο 50.000€ στον St Andre και τον εμπόδισε να έχει οποιαδήποτε επαφή με την 20χρονη κόρη του, σύμφωνα με το The Detroit News.

The man’s spouse told police that her husband had violated a no-contact order by repeatedly contacting his daughter through Snapchat

Η δίκη της υπόθεσης έχει αναβληθεί και θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου.

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top