Μια 21χρονη νεόνυμφη αποκάλυψε γιατί ήθελε να κάνει σεξ με τον άντρα της μετά το γάμο, ενώ μοιράστηκε τα μυστικά της για το πώς οι δυο τους απέφυγαν να ενδώσουν στον πειρασμό κατά τη διάρκεια της πενταετούς σχέσης τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η bloger Milena Ciciotti, από το Michigan, μπήκε στο YouTube για να μοιραστεί την εμπειρία της και να προσφέρει συμβουλές σε άλλες νέες κοπέλες που περιμένουν μέχρι το γάμο για να χάσουν την παρθενία τους.

“Δεν κάνω αυτό το βίντεο για να κρίνω τα άτομα που έχουν κάνει σεξ πριν το γάμο, αλλά για τους νέους που περιμένουν και χρειάζονται κάποια συμβουλή,” είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αποκαλύπτοντας γιατί αποφάσισε να περιμένει, η Milena δήλωσε ότι όταν ήταν στο γυμνάσιο και γύρω στα 12 ή 13 της χρόνια πήγε σε μια εκκλησιαστική εκδήλωση όπου την ενθάρρυναν να μην κάνει σεξ πριν από το γάμο.

Και είπε ότι εκείνη τη στιγμή αποφάσισε να παραμείνει ‘αγνή’.

Όταν ήταν 15 ετών γνώρισε τον σύζυγό της, τον Jordan, και λέει ότι είχαν και οι δυο τους τις ίδιες απόψεις πάνω σ’ αυτό το θέμα.

Η Milena εξήγησε επίσης ότι αυτό από μόνο του έκανε τα πράγματα ευκολότερα για το νεαρό ζευγάρι.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για πέντε χρόνια πριν παντρευτεί.

Ωστόσο, λίγο μετά την έναρξη της σχέσης τους, η Milena λέει ότι ήταν πιο δύσκολο να αποφεύγουν το σεξ.

“Η σχέση μας γινόταν όλο και πιο σοβαρή, οπότε δεν είναι πάντα εύκολο αλλά δεν ήταν και πάρα πολύ δύσκολο. Μερικές φορές, όταν μπαίνεις στη ρουτίνα, το ξεχνάς,” είπε η Milena.

Επίσης, αποκάλυψε ότι δεν κοιμούνταν ποτέ γυμνοί στο κρεβάτι μαζί, δεν έμεναν έως πολύ αργά μαζί, απέφευγαν να είναι μόνοι στο σπίτι χωρίς να είναι παρόντες οι γονείς του, να κολυμπάνε μαζί ή να φορούν μαγιό ενώ είναι μαζί.”

“Πάντα έμπαινα στον πειρασμό, ο σύζυγός μου είναι πολύ ωραίος άντρας,” είπε χαριτολογώντας η Milena.

Η Milena αποκάλυψε ότι επίσης δεν μιλούσαν πολύ για το σεξ, γιατί όπως λέει «όσο περισσότερο μιλάς για αυτό, τόσο περισσότερο θα το σκέφτεσαι».

Ωστόσο, η αποφυγή πειρασμού δεν ήταν το μόνο πράγμα που έπρεπε να αντιμετωπίσει το ζευγάρι, καθώς η Milena μοιράστηκε πώς ένιωθε ενοχικά κατά τη διάρκεια του σχολείου, αφού οι συμμαθητές της έλεγαν ότι ο σύζυγός της ήταν ομοφυλόφιλος.

“Ήταν πραγματικά δύσκολο, όλοι μου έλεγαν ότι είμαι παράξενη,” είπε.

Πολλοί άνθρωποι τη ρώτησαν για την πρώτη νύχτα του γάμου τους κι εκείνη είπε απλά ότι η έλλειψη εμπειρίας δεν έχει καμία σημασία.

Ένιωσε επίσης ότι το να μην ξέρουν τι συνέβαινε εκείνη την ώρα συνέβαλε στην ενίσχυση του δεσμού τους.

“Κανείς μας δεν ήξερε τι κάνεις, μαθαίνεις, νιώθεις και γνωρίζεις το σώμα του άλλου και όλο αυτό δημιουργεί μια πολύ έντονη στιγμή με το σύντροφό σου,” πρόσθεσε.

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ