1. Φουντωτά γένια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Έχοντας μεγάλα και φουντωτά γένια μπορεί να φαίνεται αρρενωπό, αλλά καμία γυναίκα δε θα θελήσει να σας φιλήσει με μια γενειάδα που κρατάει το μισό φαγητό που φάγατε όλη μέρα. Επίσης, δε θέλουμε να ψάχνουμε τα χείλη σας κάθε φορά που θα σας δίνουμε ένα φιλί.

2. Εφαρμοστά τζιν

Καταρχάς είναι επικίνδυνο και για την υγεία σας. Θέλετε να ρισκάρετε την πιθανότητα να μην αποκτήσετε παιδιά για χάρη της μόδας; Όμως ακόμα και αν δε σας αρέσουν τα παιδιά, απομακρυνθείτε από αυτή τη μόδα. Ειδικά αν τα πόδια σας δείχνουν καλύτερα από της κοπέλας σας.

3. Επιμελής αποτρίχωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Καμία γυναίκα δε θέλει να είναι με κάποιον που έχει λιγότερες τρίχες από εκείνη!

4. Κάλτσες και σανδάλια

Και όμως υπάρχουν κάποιοι που συνδυάζουν κάλτσες με σανδάλια ακόμα! Είναι σα να θέλουν να απωθήσουν τις γυναίκες και έχει αποτέλεσμα!

5. Γιλέκα

Εκτός και αν είστε σερβιτόρος, σταματήστε να φοράτε γιλέκα πάνω από μπλουζάκια ή ή σκέτα γιλέκα. Αν θέλαμε να βγούμε με σερβιτόρο, θα το κάναμε. Κάψτε τα τώρα!

6. Πόλο μπλούζες με το γιακά σηκωμένο

Γιατί; Θέλετε οι άλλοι να γνωρίζουν ότι είστε ψώνιο; Γιατί αυτό δηλώνετε με το σηκωμένο γιακά. Φορέστε το μπλουζάκι όπως όλος ο κόσμος!

7. Αλυσίδες πορτοφολιού

Ξέρουμε ότι δεν είστε εκατομμυριούχος. Αν ήσασταν, θα προσλαμβάνατε κάποιον στυλίστα για να σας χαστουκίζει κάθε φορά που φοράτε αλυσίδα πορτοφολιού. Απλά βάλτε το πορτοφόλι μέσα στη τσέπη του τζιν!

8. Φλις ζακέτες

Οι φλις ζακέτες έχουν όριο στην ηλικία. Έτσι εκτός αν είστε άνω των 10 ετών, απλά απαλλαγείτε από αυτές!

9. Περιποιημένα φρύδια

Παρόμοια με τα εφαρμοστά τζιν και την αποτρίχωση, καμία γυναίκα δε θέλει έναν άντρα με καλύτερα φρύδια από εκείνη. Δε πειράζει για έναν άντρα να δείχνει λίγο πιο αρρενωπός και φυσικός με πυκνά φρύδια.

10. Βαθύ V ντεκολτέ

Δε χρειάζεται καν να δείχνετε το στήθος σας. Ακόμα και αν είναι σούπερ γυμνασμένο!

11. Δείχνετε τα εσώρουχά σας

Γιατί; Θέλετε να σας δώσουμε συγχαρητήρια επειδή φοράτε εσώρουχα; Και εμείς φοράμε εσώρουχα κάθε μέρα, αλλά δε τα δείχνουμε συνέχεια.

12. Πολύ μακριές μπλούζες

Δε χρειάζεται να κρύψετε κάτι φορώντας μακριές μπλούζες. Σταματήστε να τις φοράτε! Είναι κακόγουστες!

13. Κοστούμια που δεν είναι στο μέγεθός σας

Δεν αναμένουμε να έχετε πανάκριβο κοστούμι. Μπορείτε όμως να πάτε σε έναν ράφτη να το φέρει στα μέτρα σας. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

14. Κοντά σορτσάκια

Το καλοκαίρι έχει καύσωνες, αλλά δε χρειάζεται να βλέπουμε τα μπούτια σας έξω!

15. Καουμπόικα καπέλα

Σταματήστε να τα φοράτε, εκτός και είστε πραγματικός καουμπόης ή ο Κλιντ Ίστγουντ!

Πηγή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ