Δεν χρειάζεται να είσαι ενήλικας για να κάνεις τη διαφορά στον κόσμο. Αυτό, εμείς, στο διαφορετικό, το ξέρουμε καλά και γι’αυτό αποκαλύπτουμε ιστορίες μικρών και μεγάλων που κάνουν τον κόσμο λίγο πιο φωτεινό. Μια τέτοια ιστορία είναι κι αυτή ενός νεαρού αγοριού από τις Φιλιππίνες. Ο 11χρονος Ken έφτιαξε το δικό του καταφύγιο ζώων, τη Λέσχη των Χαρούμενων Ζώων, όπως την ονόμασε όταν την ίδρυσε στην ηλικία των 8 ετών. Από τότε λαμβάνει στήριξη από όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο Ken έχει σώσει άπειρα ζώα, αλλά οι ιστορίες μερικών ξεχώρισαν ιδιαίτερα.

Ο 11 χρονος Ken ίδρυσε το καταφύγιό του, όπου κανένα ζώο δεν θανατώνεται, όταν ήταν μόλις 8 ετών. Χάρις στις δωρεές ανθρώπων από όλο τον κόσμο κατορθώνει να το διατηρεί μέχρι σήμερα.

Αυτό το σκυλάκι που περιέθαλψε, η Hyena ήταν φοβισμένη και υπέφερε από χίλια δυο δερματικά προβλήματα όταν έφτασε στον Κεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


…αλλά σήμερα είναι υγιέστατη!

Ο Ken δεν σώζει μόνο σκυλιά αλλά και γάτες. Όπως τον Ceiling που ήταν άρρωστη και πεινασμένη όταν έφτασε στη Λέσχη Χαρούμενων Ζώων.

Και σήμερα είναι ένας υγιής και χαρούμενος γατούλης!

Πριν λίγα χρόνια το μικρό αγόρι βρήκε παρατημένα μερικά κουτάβια. Κανείς δεν περίμενε ότι θα επιζούσαν γιατί ήταν σε άσχημη κατάσταση…

Ο Ken περιποιήθηκε τα κουτάβια και τους έδωσε ονόματα διάσημων επιστημόνων. Ένα χρόνο μετά είναι όλα τους υγιέστατα! Από εδώ ο Bohr, που πήρε το όνομά του από τον φυσικό Niels Bohr:

Κι από εδώ ο Einstein, που μιμείται λίγο και τον γνωστό μαθηματικό!

Να κι ο Newton, ο πιο ήρεμος από όλους.

Ο Pascal, ή αλλιώς “Baby Pascal” είναι ο πιο μικρόσωμος από όλους και πήρε το όνομά του από τον Blaise Pascal!

Η Planck, πήρε το όνομά της από τον φυσικό Max Planck, κι είναι το μόνο θηλυκό στην παρέα.

Και φυσικά, ο Tesla, που βρίσκει πάντα τρόπο να βγαίνει από το κλουβάκι του!

Φαίνεται ότι οι ήρωες γύρω μας δεν είναι λίγοι. Μπράβο κι από εμάς Κεν!

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ