Διεθνη

Βρετανός κλώτσησε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του επειδή δεν ήθελε να κάνουν σεξ

Σοκαρισμένοι οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και βρήκε την άτυχη γυναίκα στο έδαφος να φορά μόνο τα αθλητικά της παπούτσια

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στη μακρινή Ταϊλάνδη με πρωταγωνιστή έναν 51χρονο Βρετανό, που κλώτσησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του, γιατί δεν ήθελε να κάνουν σεξ!

Ο Κέβιν Σμίθαμ λέγεται πως διέμενε με την 29χρονη σύζυγό του Κάντα και τους γονείς της στο Ubon Ratchathani, κατά τη διάρκεια διακοπών, όταν συνέβη το τραγικό συμβάν.

Πληροφορίες υποδεικνύουν πως ο Σμίθαμ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και σε μία έκρηξη ζήλειας κατηγόρησε τη γυναίκα του ότι τον κοροϊδεύει, επειδή δεν αρνήθηκε να κάνυν σεξ.


Με βάση την αστυνομία, άρχισε να την κλωτσά μέχρι που η κοπέλα εξέπνευσε, ενώ σκέπασε το πτώμα της με μία κουβέρτα και πήγε για ύπνο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Συγκλονισμένοι οι γείτονες που είδαν το πτώμα της κάλεσαν την αστυνομία, η οποία κατέφθασε στο σημείο και βρήκε την άτυχη γυναίκα στο έδαφος να φοράει μόνο τα αθλητικά της παπούτσια.

Αξιωματούχοι δήλωσαν πως ο Κέβιν παραδέχθηκε το έγκλημα και συνελήφθη. Με βάση τα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, το ζευγάρι είχε αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top