Το φιλέτο του φτωχού: ένα μυστικό για να λιώνει το κρέας στο στόμα σας!
Για τους λάτρεις του κρέατος που ξέρουν πως να εκτιμούν μια καλή, ζουμερή μπριζόλα, θα γνωρίζουν επίσης πόσο ακριβό μπορεί να είναι ένα καλό κομμάτι κρέας.
Το παρακάτω τρικ ονομάζεται «Το Φιλέτο Mignon του Φτωχού» και μπορεί να αναβαθμίσει άμεσα το κρέας σας, ασχέτως της ποιότητάς του!
Το μυστικό κρύβεται στο αλάτι: απλώστε μια γερή δόση αλατιού σε όλο το κρέας και αφήστε το. Στο τέλος ξεπλύνετε πολύ καλά, ώστε να μη μείνει καθόλου αλάτι.
Ο χρόνος που απαιτείται να μείνει το κρέας στο αλάτι εξαρτάται από το μέγεθος του κομματιού και μπορεί να είναι από 15 λεπτά, μέχρι και 2 ώρες!
Ολες οι Ειδήσεις
- Τήνος: 87χρονος χόρεψε ζεϊμπέκικο και έριξε χαρτονομίσματα στον μουσικό που έπαιζε βιολί
- Συγκίνηση στα Μετέωρα: «Αθάνατες» – Αναρριχητές φώναξαν τα ονόματα των 3 κοριτσιών που έχασαν την ζωή τους στα Τέμπη
- Τουρκία: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα η ιστορική βυζαντινή Μονή της Χώρας στην Κωνσταντινούπολη
- Φθιώτιδα: Σιδερένια πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε 6χρονο παιδί
- Ράφα «ώρα μηδέν»: Το Ισραήλ βομβάρδισε δύο συνοικίες της Ράφας – Είχε δώσει εντολή εκκένωσης στους κατοίκους
- Παρ’ ολίγον θρίλερ στον αέρα: Επιβάτης αεροπλάνου είχε φίδια κρυμμένα μέσα στο παντελόνι του
- Καιρός: Με ήλιο και άνοδο της θερμοκρασίας η επιστροφή των εκδρομέων – Αναλυτική πρόγνωση μέχρι την Παρασκευή
- Κέρκυρα: Οι δηλώσεις του Δημάρχου για το απίστευτο ατύχημα με τον μπότη που έπεσε στο κεφάλι γυναίκας