Παραξενα

Πατέρας κατήγγειλε το γιο του στην αστυνομία όταν βρήκε στο κινητό του γυμνές φωτογραφίες από ένα ανήλικο κοριτσάκι 2 ετών

Ένας πατέρας ανέφερε το γιο του στην αστυνομία όταν βρήκε φωτογραφίες ενός γυμνού παιδιού στο κινητό του.

Στις 30 Δεκεμβρίου, ο Paul Spensberger ανέφερε τον 17χρονο γιο του Andrew στις αρχές, στο O’Fallon του Missouri, αφότου βρήκε τις φωτογραφίες στο τηλέφωνό του.

Οι δύο φωτογραφίες ήταν ενός κοριτσιού 2 ετών που ήταν συγγενής της φίλης του Andrew και τραβήχτηκαν σε κοντινή απόσταση. Το μικρό κορίτσι κοιμόταν την ώρα που φωτογραφήθηκε. Ο Paul τις βρήκε αφού κατάσχεσε το τηλέφωνο του γιου του ως τιμωρία για την κακή του συμπεριφορά.

Paul Spensberger reported his 17-year-old son Andrew to police after finding two photographs of a naked two-year-old girl on the teenager's phone after confiscating it 

Την τρίτη, ο Spensberger είπε στο DailyMail.com ότι ήταν «αηδιασμένος» από τις εικόνες και θεώρησε ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να έρθει σε επαφή με την αστυνομία με την ελπίδα να τρομάξει και να συνετίσει τον γιο του, ο οποίος υποφέρει από προβλήματα συμπεριφοράς και έχει διαπράξει αδικήματα όπως η κλοπή.

Όταν ερωτήθηκε από τον πατέρα του, ο Andrew, ο οποίος εργάζεται στα KFC, του είπε ότι τράβηξε τις φωτογραφίες με σκοπό να τις πουλήσει σε έναν συμμαθητή του τον οποίο υποψιαζόταν ότι ήταν παιδεραστής.

'It should never happen': The teenager's father said that while his son was not a predator and intended to sell the photographs, he wanted 'everyone to know' about what he had done in the hope that it will shame him into better behavior. Despite having a job at KFC, Andrew's father said he sold stolen goods like iPhones to make extra money 

Ο γιος είπε ότι ήλπιζε να πάρει 300€ για τις φωτογραφίες και ότι χρειαζόταν τα χρήματα απεγνωσμένα γιατί τα χρωστούσε σε άλλους.

Ο Paul εξακολουθεί να έρχεται σε επαφή με την αστυνομία και ο γιος του συνελήφθη για παιδική πορνογραφία.

Ο γιος είναι υπό κράτηση με εγγύηση 10.000€, ποσό το οποίο ο πατέρας του, ο οποίος διαχειρίζεται τη δική του κατασκευαστική επιχείρηση, αρνείται να πληρώσει.

“Νιώθει τύψεις και φοβάται που είναι στη φυλακή. Θα μπορούσα να πάω να τον πάρω, αλλά πρέπει να μάθει,” είπε ο Paul στο DailyMail.com.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν ήταν σίγουρος στην αρχή για το αν ήθελε να αναφέρει τον γιο του, αλλά θεώρησε ότι δεν είχε άλλη επιλογή επειδή το τηλέφωνο στο οποίο βρέθηκαν οι φωτογραφίες ήταν καταχωρημένο στο όνομα του αδελφού του.

“Δεν ξέρω αν θα έκανα το ίδιο πράγμα ξανά.”

“Δεν ήξερα τι ακριβώς έπρεπε να κάνω,” είπε ο πατέρας του αγοριού. “Είναι δύσκολο.”

Είπε ότι πίστευε την ιστορία του γιου του ότι σχεδίαζε να πουλήσει τις φωτογραφίες και να μην τις χρησιμοποιήσει ο ίδιος για κάθε είδους προσωπική ικανοποίηση.

Σύμφωνα με τον πατέρα, στο σχολείο του γιου του υπάρχουν πολλοί «διεστραμμένοι» μαθητές που θα ήθελαν να δουν παιδική πορνογραφία.

The boy's father is now deciding whether or not he will post his $10,000 bond or leave him in county jail to await his next court date 

“Ο Andrew είναι κλέφτης, αλλά δεν έχει τέτοιες διαστροφές.”

“Ήταν σε απόγνωση για τα χρήματα… και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν παιδιά στο σχολείο του που θα αγόραζαν κάτι τέτοιο.”

Ο Paul ήρθε σε επαφή με την οικογένεια του παιδιού στις φωτογραφίες και οι γονείς του κοριτσιού λένε ότι έχουν συγχωρήσει τον γιο του.

Αυτός, από την άλλη, είναι ανάμεσα στο να δώσει στον τρομαγμένο γιο του ένα μάθημα και στο να τον δει να αντιμετωπίζει μέχρι επτά χρόνια στη φυλακή.

Τέλος, ο Paul συμβουλεύει τους άλλους γονείς να κάνουν το ίδιο πράγμα με εκείνον αν βρουν ποτέ παρόμοιες φωτογραφίες στα τηλέφωνα των παιδιών τους. “Είναι αηδιαστικό, είναι ανήθικο και δεν πρέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο,” είπε ο Paul.

Ο Andrew συνελήφθη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι το επόμενο δικαστήριο.

Ο πατέρας του δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα του προσλάβει δικηγόρο ή όχι, αλλά είπε ότι έχει συμβουλευτεί ήδη αρκετούς.

Είπε επίσης ότι η μητέρα του, με την οποία είναι χωρισμένος, φοβάται ότι μπορεί ο γιος της να παραμείνει στη φυλακή εξαιτίας της κατηγορίας που αντιμετωπίζει.

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top