Εντυπωσιακα

Ορφανό πόνι βρήκε μητρική στοργή στην «αγκαλιά» ενός λούτρινου αρκούδου

Γνωρίστε αυτό το αξιολάτρευτο ζευγάρι – τον Breeze, το πόνυ, και τον Buttons, το αρκουδάκι. Ο Breeze βρέθηκε εγκαταλελειμμένος από τους διασώστες του Εθνικού Πάρκου Dartmoor, οι οποίοι με την κατάλληλη φροντίδα κατάφεραν να τον κάνουν ν’ ανακτήσει τις δυνάμεις του. Όμως χάρη στον Buttons, το αρκουδάκι που του προσέφεραν οι διασώστες του, ο Breeze νιώθει πως έχει βρει πλέον έναν πολύ καλό φίλο!

Το 2013, ο Breeze, ένα ορφανό πόνυ, βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του προσπαθώντας να θηλάσει φοράδες στο Εθνικό Πάρκο Dartmoor στην Αγγλία. Ήταν στα όρια της αφυδάτωσης και υποσιτισμένος, γι’ αυτό οι διασώστες σοκαρίστηκαν μόλις τον είδαν.

Ο μόλις 3 ημερών Breeze ήταν πολύ αδύναμος.

Την 4η ημέρα, ο Breeze άρχισε να αναζητά τη μαμά του.

Στο καταφύγιο, το πόνυ αναζητούσε τη μαμά του και ένιωθε πολύ μόνο. Για να κάνουν τον Breeze να νιώσει καλύτερα, του χάρισαν ένα τεράστιο γούνινο αρκουδάκι, που το ονόμασαν Buttons.

“Εντυπωσιαστήκαμε όταν είδαμε τον Breeze να περνάει χρόνο με το αρκουδάκι του. Είναι γι’ αυτόν μια παρέα όταν λείπουν οι φροντιστές του,” δήλωσε η Syra Bowden, η διευθύντρια του καταφυγίου.

Ο 10 ημερών Breeze περνάει τη μέρα του αγκαλιά με το αρκουδάκι του, τον Buttons.

Ο Breeze δίνει στον Buttons ένα φιλί – δεν είναι αξιολάτρευτος;;;

Έκτοτε, o Buttons έχει γίνει ο καλύτερος φίλος του Breeze. Ο Breeze αντιμετωπίζει τον Buttons σαν τη μητέρα του και τον παίρνει μαζί του όταν πηγαίνει για ύπνο.

Ο Buttons προσφέρει ζεστασιά στον Breeze και βοήθησε το μικρό και άρρωστο πόνυ ανακάμψει πιο γρήγορα.

Ο Breeze νιώθει άνετα με τον Buttons δίπλα του.

Στις τρεις εβδομάδες, ο Breeze είναι υγιής και λαμπερός, χάρη στους φροντιστές του και τον Buttons!

Τρία χρόνια αργότερα, το 2016, ο Breeze επανασυνδέθηκε με τον Buttons στο καταφύγιο.

Παρά το γεγονός ότι ο Breeze είχε μεγαλώσει, αναγνώρισε το αρκουδάκι, το οποίο δεν άφηνε στιγμή από δίπλα του! Απολάμβανε τις αγκαλιές με τον Buttons και προσπαθούσε να καλύψει το κενό αυτού του μεγάλου χρονικού διαστήματος!

«Όταν ο Breeze συναντήθηκε ξανά με τον Buttons ήταν πολύ χαρούμενος, τον αγκάλιαζε συνέχεια», δήλωσε η Nicola Anstey, η αναπληρώτρια διευθύντρια του καταφυγίου.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο Buttons θα είναι για τον Breeze ο καλύτερός του φίλος!

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top