Εντυπωσιακα

Οπλισμένοι ληστές προσπάθησαν να κλέψουν το μωρό τους, για κακή τους τύχη όμως τα έβαλαν με το Πίτμπουλ της οικογένειας.

3

Τα σκυλιά θα προστατέψουν τους αγαπημένους τους ανθρώπους, ακόμη και αν χρειαστεί να βάλουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Το θάρρος τους είναι τόσο εντυπωσιακό όσο η αφοσίωση και η πίστη τους για τους ανθρώπους τους.

Τα Πίτμπουλ είναι από τα πιο παρεξηγημένα σκυλιά. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτή η ράτσα κάποτε θεωρούνταν “νταντά”, κι αυτό χάρη στην υπομονή και την αφοσίωσή τους. Σήμερα, οι γονείς τρομοκρατούνται στην ιδέα πως ένα πίτμπουλ θα πλησιάσει το παιδί τους.

Έχουν γίνει πολλές επιθέσεις από πίτμπουλ, τα οποία έχουν τραυματίσει ανθρώπους, κάποιοι από τους οποίους κατέληξαν ακόμα και στο θάνατο. Εκείνα τα ζώα, ωστόσο, είχαν εκπαιδευτεί από τους ιδιοκτήτες τους για να βλάψουν και να σκοτώσουν. Μερικές οικογένειες πάλι, έχουν επιλέξει να κάνουν τα πίτμπουλ ένα ακόμα μέλος της οικογένειας.

Η Nayeli Garzon-Jimenez ήταν στο σπίτι της με την τριών μηνών κόρη της. Μιλούσε στο τηλέφωνο με τον σύζυγό της, τον Adolfo Angeles-Morales.

Άκουσε ένα θόρυβο που προερχόταν από την πίσω πόρτα. Τότε ο Angeles-Morales είπε στη σύζυγό του για να ελέγξει ποιος ήταν. Αυτό που άκουσε μετά ήταν τη σύζυγό του να ουρλιάζει.

Nayeli Garzon-Jimenez was at home with her three-month-old daughter. She was speaking on the phone with her husband, Adolfo Angeles-Morales.

Ένας άνδρας και μια γυναίκα απαίτησαν χρήματα από τη μητέρα. Απείλησαν μέχρι και ότι θα πάρουν το μωρό της.

Η Garzon-Jimenez είπε στους κλέφτες ότι δεν είχε χρήματα. Τότε η γυναίκα άρπαξε το κοριτσάκι και άρχισε να τρέχει.

A man and a woman demanded money from the mother. They threatened to take her baby.

“Πάλεψε με τη γυναίκα, η οποία προσπάθησε να φύγει από την κουζίνα, και την άρπαξε από το πουκάμισο,” δήλωσε ο Angeles-Morales.

Ο άντρας χρησιμοποίησε το όπλο του και χτύπησε μ’ αυτό την Garzon-Jimenez στο κεφάλι.

"She fought with the lady, because she tried to go by the kitchen, and she held her by the shirt," Angeles-Morales said.

Όπως η γυναίκα έτρεχε προς την πίσω πόρτα, ένα από τα δύο πίτμπουλ της οικογένειας στάθηκαν ανάμεσα σε εκείνη και στην έξοδο.

Αρχικά, τα σκυλιά ήταν στην αυλή, αλλά έτρεξαν μέσα στο σπίτι όταν άκουσαν την φασαρία. Τα σκυλιά γάβγιζαν και μούγκριζαν στους ξένους, προτρέποντάς τους να τρέξουν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Just as the woman was running towards the back door, one of the two family's pit bull stood between her and the exit.

Αντί να τα βάλει με τα σκυλιά, η γυναίκα έριξε το μωρό στην αγκαλιά της Garzon-Jimenez.

Η μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε προληπτικές εξετάσεις.

Rather than fight the dogs, the woman threw the baby into Garzon-Jimenez's arms.

Το μωρό ευτυχώς, δεν είχε πάθει τίποτα.

Η οικογένεια οφείλει την ασφάλεια του μωρού της στους πιστούς σκύλους της.

The baby was unharmed.

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top