Εντυπωσιακα

Νταήδες κάρφωσαν στο κεφάλι αυτιστικού παιδιού ένα κομμάτι ξύλο καθώς εκείνο επέστρεφε σπίτι από επίσκεψη στη γιαγιά του (σκληρές εικόνες)

Μία συμμορία από νταήδες κάρφωσε μια ξύλινη σανίδα στο κεφάλι ενός αυτιστικού αγοριού καθώς εκείνο πήγαινε με τα πόδια στο σπίτι του.

Boy, 9, has rusty nail impaled into his head by bullies

Ο 9χρονος Romeo Smith, από τον Μάινσφιλντ, δέχθηκε λεκτική και σωματική επίθεση από την ομάδα των νεαρών και προσπάθησε ν’ ανέβει σε ένα δέντρο στην προσπάθειά του να ξεφύγει.

Αλλά όταν πήγε να τους ξεφύγει, ένας από τους νταήδες του πέταξε μια ξύλινη σανίδα που είχε πάνω της ένα μεγάλο καρφί.

Το ξύλο χτύπησε τον νεαρό στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και το καρφί μπήκε στο κεφάλι του.

Η μητέρα του, η 30 χρονη Natasha, έφυγε μαζί με το Romeo και τα άλλα τρία παιδιά της από το σπίτι της μητέρας της, αλλά ο Romeo είχε μείνει λίγο πίσω στο δρόμο.

“Είναι συνηθισμένο γι’ αυτόν να μένει λίγο πίσω στο δρόμο όταν περπατάμε, κι αυτό οφείλεται στον αυτισμό του.”

“Του αρέσει να σταματάει και να κοιτάζει πράγματα. Εμείς ήμασταν λίγο πιο μπροστά απ’ αυτόν.”

Boy, 9, has rusty nail impaled into his head by bullies

Όταν πήγαν στο σπίτι, η Natasha συνειδητοποίησε ότι ο Romeo δεν ήταν πίσω της, και τότε φώναξε τον πατέρα του, τον 35χρονο Craig, ο οποίος πήγε αμέσως να τον ψάξει.

Λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας, ο πατέρας του τον βρήκε δεμένο σε ένα δέντρο με τα τρία αγόρια δίπλα του να τον χτυπάνε με ξύλα και να τον βρίζουν.

Romeo Smith, με τη μητέρα του Natasha Smith, από το Mansfield. Ο Ρωμαίος είχε ένα καρφί κολλημένο στο κεφάλι του αφού οι αστυνομικοί τον επιτέθηκαν σε μια βόλτα στο σπίτι

Καθώς ο πατέρας πλησίαζε τον Romeo, η παρέα το έβαλε στα πόδια.

Ο πατέρας του τον πήγε στο σπίτι και η Natasha, η οποία είναι νοσοκόμα στο επάγγελμα, αποφάσισε ότι ήταν πολύ επικίνδυνο να αφαιρέσει το καρφί μόνη της αφού υπήρχε περίπτωση να προκληθούν περαιτέρω τραυματισμοί.

Ο Romeo μεταφέρθηκε στο  Manfield King’s Mill, όπου οι γιατροί του έδωσαν παυσίπονα και αφαίρεσαν το καρφί, το οποίο μάλιστα είχε λυγίσει καθώς χτύπησε το κρανίο του.

Η Natasha πρόσθεσε: “Ο άντρας μου τρομοκρατήθηκε κι εγώ αναστατώθηκα τόσο πολύ, αλλά ο Romeo ήταν τόσο γενναίος. Είναι πολύ τυχερό παιδί γιατί θα μπορούσε να είχε πάθει κάτι πολύ πιο σοβαρό.”

Οι γιατροί έδωσαν στο παιδί κάποια αντιβιοτικά λόγω του καρφιού. Το προσωπικό του νοσοκομείου σοκαρίστηκε από το φρικτό περιστατικό.

“Δεν ξέρω αν είχε σχέση με τον αυτισμό του, αλλά νομίζω ότι τον θεωρούσαν ευάλωτο.”

“Αν μπορούσα να μιλήσω με αυτά τα παιδιά, θα τους έλεγα να σταματήσουν να εκφοβίζουν τους άλλους. Θα τους έλεγα να σταματήσουν να βρίζουν και να χειροδικούν. Δεν θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο σε κανένα άλλο παιδί,” είπε η μητέρα.

Η ξύλινη σανίδα μήκους 8 ιντσών που είχε κολλήσει στο κεφάλι του Ρωμαίου μετά την επίθεση

Μπορεί μια άλλη μητέρα στη θέση της να αντιδρούσε πιο ακραία, όμως η συγκεκριμένη ξέρει πως οι νταήδες δεν γεννιούνται, αλλά γίνονται. Η κακή συμπεριφορά των παιδιών αυτών είναι απόρροια κακοποίησης και βίας από το σπίτι. Στα επιθετικά παιδιά συχνά λείπει η ζεστασιά, η φροντίδα και το ενδιαφέρον των γονιών τους.

Έχουμε την ευκαιρία να μεγαλώσουμε παιδιά που επιλέγουν να είναι συμπονετικά, ευγενικά και πιστοί φίλοι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να τους μάθουμε αυτές τις δεξιότητες.


διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top