Εντυπωσιακα

Μόνη μητέρα ξόδεψε το τελευταίο κέρμα της να πάρει έναν λαχνό και έδωσε όλα τα κέρδη να αγοράσει ένα δωμάτιο σε έναν άστεγο

Όταν η Sofia Andrade, μια γυναίκα από τη Μασαχουσέτη, κέρδισε $200 στο ξυστό, ανυπομονούσε να τα εξαργυρώσει. Δεν ήταν ενθουσιασμένη, ωστόσο, επειδή θα ξόδευε τα χρήματα για τον εαυτό της. Αντίθετα, είχε ένα πολύ καλύτερο σχέδιο στο μυαλό της.

216-1

Υπάρχει ένας άνθρωπος που ονομάζεται Glenn Williams τον οποίο η Sofia και οι υπόλοιποι άνθρωποι της κοινότητας της στη Wareham της Μασαχουσέτης, γνωρίζουν καλά. Ο Glenn ζούσε στους δρόμους τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά είχε μια καλή φήμη στην κοινότητα. Ήταν ευγενικός με όλους όσους συναντούσε.

Όταν η Sofia πλησίασε τον Glenn και τον ρώτησε αν εκείνος ήθελε να πάει για καφέ μαζί της, ο Glenn είχε ενθουσιαστεί με τη γενναιοδωρία της.

412-2

Βλέπετε, η Sofia  είχε μεγάλα σχέδια για τα χρήματα που κέρδισε. Είπε στο WCVB ,

«Ήξερα ότι τα χρήματα ποτέ δεν ανήκαν πραγματικά σε μένα. Αυτά τα χρήματα ήταν γραφτό να πάνε σ’ εκείνον.»

Αφού απόλαυσαν έναν καφέ μαζί, η Sofia αποκάλυψε στον Glenn την επόμενη κίνησή της.

315-1

Η Sofia πήγε τον Glenn σε ένα τοπικό μοτέλ και χρησιμοποίησε τα περισσότερα από τα κέρδη της για να του πληρώσει ένα δωμάτιο. Η Μασαχουσέτη είναι γνωστή για τις χαμηλές της θερμοκρασίες, και τώρα ο Glenn θα έχει ένα ασφαλές και ζεστό μέρος για να κοιμηθεί.

120-1

Όταν η Sofia έγραψε την ιστορία του Glenn στο Facebook της, η ανάρτησή της έγινε αμέσως viral. Πολύ σύντομα, πολλοί άνθρωποι στήριξαν τον Glenn με ποικίλους τρόπους, είτε προσφέροντάς του χειμωνιάτικα ρούχα ή παρέχοντάς του δωρεάν κούρεμα. Ο Glenn αιφνιδιάστηκε από τη γενναιοδωρία του καθενός,

«Υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο. Είμαι συγκλονισμένος με όλη τη βοήθεια, και θέλω απλώς να σας ευχαριστήσω όλους.»

510-1

Ο Glenn θέλει να πάρει και πάλι τη ζωή του στα χέρια του. Με τη βοήθεια της κοινότητας του και τη στήριξη που έχει από άτομα όπως η Sofia, σίγουρα θα τα καταφέρει.

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top