Εντυπωσιακα

Η Ελλάδα στους 10 καλύτερους φθινοπωρινούς προορισμούς που ξεχώρισε το National Geographic

Μπορεί η επίσημη περίοδος διακοπών και ταξιδιών, γενικότερα, να θεωρείται η καλοκαιρινή, όμως οι πεπειραμένοι ταξιδιώτες γνωρίζουν πολύ καλά πως σαν το φθινόπωρο δεν έχει. Κάτι που επιβεβαιώνει και ο πλέον ειδικός του είδους, το National Geographic.

Το διάσημο περιοδικό παρουσίασε πρόσφατα ένα μικρό αλλά περιεκτικότατο θέμα πάνω στα καλύτερα ταξίδια που μπορεί να κάνει κάποιος το φθινόπωρο, όταν ο καιρός έχει δροσίσει, η πολυκοσμία έχει μειωθεί, οι τιμές έχουν πέσει και οι ευκαιρίες για ένα συναρπαστικό ταξίδι σε νέα μέρη είναι ακόμα περισσότερες.

Οι ομάδες Expeditions και Lodges του National Geographic κοίταξαν τα αρχεία τους, έκαναν την έρευνά τους και παρακάτω μπορείτε να δείτε τους 10 καλύτερους φθινοπωρινούς προορισμούς για το 2017.

Στη λίστα βρίσκεται και η Ελλάδα, την οποία το NG επέλεξε ως εξαιρετικό ταξιδιωτικό προορισμό για διάφορους λόγους: από τον αγροτουρισμό που μπορεί να κάνει ο επισκέπτης στις επαρχιακές πόλεις και χωριά της μέχρι το ετήσιο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου Νύχτες Πρεμιέρας που πραγματοποιείται κάθε φθινόπωρο στην Αθήνα, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και τα νησιά που είναι κοντά στην Αθήνα, όπως η Αίγινα.

Ανανεώστε λοιπόν τα διαβατήριά σας, ρίξτε μερικά ρούχα σε μια μικρή βαλίτσα και καλά ταξίδια.

 

Μπουτάν

narvikk via Getty Images

 

Αυστραλία

travelgame via Getty Images

 

Εθνικά Πάρκα Αμερικής και Καναδά

Bartfett via Getty Images

 

Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική

Sohadiszno via Getty Images

 

Οαχάκα, Μεξικό

EvaLepiz via Getty Images

 

Ζάμπια

PobladuraFCG via Getty Images

 

Εξοχική Γαλλία

kodachrome25 via Getty Images

 

Ελλάδα

Mlenny via Getty Images

 

Τζαϊπούρ, Ινδία

guillermo1956 via Getty Images

 

Βιετνάμ

rmnunes via Getty Images

Πηγή : huffingtonpost.gr

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top