Ενδιαφεροντα

Η Adele παρατήρησε κάτι παράξενο στο πλήθος, οπότε σταμάτησε τη συναυλία και ζήτησε σε δυο ανθρώπους να ανέβουν στη σκηνή.

adele

Η Adele έχει μια χαρακτηριστική φωνή που είναι λες και έχει βγει από την καρδιά της. Κάνει τα πλήθη να παραληρούν με τη μοναδική χροιά της και τους εμπνευσμένους στίχους που όλοι λίγο πολύ έχουμε ταυτιστεί στο παρελθόν. Μιλάει για λάθη, για συγχώρεση, για αγάπη και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να έχει ζήσει και να τον έχει αγγίξει.

Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου οι θαυμαστές της σε μια συναυλία να …ξεφύγουν! Τουλάχιστον αυτό νόμιζε η Adele σε εκείνη τη συναυλία της στις 15 Μαρτίου, αλλά δεν θα μπορούσε να πέσει περισσότερο έξω!

adele-1

Στην πραγματικότητα, επρόκειτο για ένα ζευγάρι, στο οποίο το αγόρι ετοιμαζόταν να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του, την ώρα που η Adele θα τραγουδούσε μια ρομαντική διασκευή του τραγουδιού “To Make You Feel My Love.” Η ερμηνεύτρια κάλεσε το νεαρό ζευγάρι επί σκηνής και ο κόσμος ζητωκραύγαζε την κίνησή της!

main-adele

Η μελλόνυμφη κοπέλα αγκάλιασε συγκινημένη και ντροπαλή την Adele λέγοντας “Αυτό είναι το τραγούδι μας!” ενώ το πλήθος αναφωνούσε συγκινημένο.

adele-fans

Η ίδια η Adele έχει συγκινηθεί πολύ με το ζευγάρι και είναι πολύ γλυκιά μαζί τους. Τους μιλάει μπροστά στο κοινό της και εξομολογείται δημόσια εκείνη τη στιγμή πως πρόκειται για ό,τι πιο όμορφο έχει ζήσει σε συναυλία της. Μάλιστα, τους ευχαριστεί για την ευκαιρία που της έδωσαν να ζήσει κάτι τέτοιο!

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top