Γεμίζει το σάντουιτς με αυγά, τυρί, ζαμπόν και μαϊντανό. Λίγα λεπτά αργότερα … σας βλέπω να τρέχετε στην κουζίνα να το δοκιμάσετε!!!
Γεμίζει το σάντουιτς με αυγά, τυρί και ζαμπόν. Λίγα λεπτά αργότερα … σας βλέπω να τρέχετε στην κουζίνα να το δοκιμάσετε!!!
Μου αρέσει κάθε φορά που θέλω να φάω κάτι πρόχειρο να αυτοσχεδιάζω με ένα σάντουιτς… βέβαια τις περισσότερες φορές στερεύω από έμπνευση και καταλήγω σε κάτι συνηθισμένο!
Βλέποντας το παρακάτω άρθρο όμως μου δόθηκε η ευκαιρία μιας γρήγορης και εύγευστης λύσης!!!
Πιστεύω να συμφωνήσετε μαζί μου:
1. Ξεκινήστε την προετοιμασία ενός σάντουιτς.Η κοπή του καπακιού και το φτιάρισμα στη μέση είναι απαραίτητα
2. Κόψτε ένα κατάλληλο κομμάτι του ζαμπόν και τοποθετήστε τ0 στο κάτω μέρος.
3. Προσθέστε ένα αυγό.
4. Συνεχίστε προσθέτοντας το αγαπημένο σας τυρί και λίγο μαϊντανό.
5. Βάλτε το καπάκι και τυλίξτε σάντουιτς σας σε αλουμινόχαρτο. Τοποθετήστε το στο φούρνο για 10 λεπτά (περίπου στους 180 βαθμούς).
6. Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο , ανοίξτε το καπάκι και ρίξτε μια ματιά!Σίγουρα θα ενθουσιαστήτε!!!
Εδώ μπορείτε να δείτε ένα βίντεο για το πώς να το κάνουμε:
Ολες οι Ειδήσεις
- Κίνηση τώρα: Μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός – Πού αλλού σημειώνονται καθυστερήσεις
- Μέσα στην εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις – «Αποκλιμακώνεται σταδιακά ο πληθωρισμός»
- Κρήτη: Φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο της Σούδας – Εκκενώθηκαν σχολεία και το Ναυτικό νοσοκομείο
- Κορωπί: Μαθητές πλακώθηκαν στο ξύλο σε διάλειμμα – Στο νοσοκομείο ένας 16χρονος
- Μαρία Ιωαννίδου: Για μία topless φωτογράφιση, με πλήρωσαν πάνω από μισό διαμέρισμα
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Live η παράδοση 42,5 χλμ κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας
- Πέτρος Μπελέρη: «Ο πατέρας μου έχει αθωωθεί σε 3 δικαστήρια»
- Στέφανος Κασσελάκης: «Καλά έκανα που διέγραψα τον κύριο Παπανώτα»