Φτιάξτε μόνοι σας… τηγανητό παγωτό! Για να εντυπωσιάσετε και να δροσιστείτε… ζεστά
Κάντε τη διαφορά και εντυπωσιάστε τους φίλους σας. Δείτε πώς να το κάνετε!
Υλικά
4 φύλλα κρούστας (ψυγείου, όχι κατεψυγμένα)
350 γρ. παγωτό βανίλια
30 γρ. λιωμένο βούτυρο
λάδι για το τηγάνισμα
ξηρούς καρπούς (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε καλά ένα φύλλο και βάζουμε 2 μικρές μπάλες παγωτού. Διπλώνουμε το φύλλο όπως στη φωτογραφία και το τυλίγουμε.
Τοποθετούμε τα τυλιγμένα παγωτά στην κατάψυξη για μια ώρα τουλάχιστον, ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι (πρέπει να είναι πολύ καυτό, περίπου 170 βαθμούς, για να ψηθεί γρήγορα και να μην λιώσει το παγωτό που είναι στο κέντρο). Το γυρίζουμε και από τις 2 πλευρές και έπειτα το πασπαλίζουμε με ξηρούς καρπούς.
Ολες οι Ειδήσεις
- Πάπας Φραγκίσκος: Ευχήθηκε καλό Πάσχα στους Ορθόδοξους
- Πάσχα: Μήνυμα Δένδια από το Καστελόριζο – «Βαθιά ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας μας»
- Βόρεια Ήπειρος: Συνελήφθη 69χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία των 2 ηλικιωμένων Ελλήνων
- Κυριακή του Πάσχα: Πώς γιορτάζεται σε ολόκληρη την Ελλάδα – Από το σούβλισμα του οβελία στον σαϊτοπόλεμο και τους χορούς στις εκκλησίες
- Σάμος: Στον εισαγγελέα οδηγείται η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της
- Κατάθεση ψυχής από Γιάννη Βογιατζή: «Είμαι πεντάρφανος… Δεν έχω ούτε μάνα, ούτε σύζυγο, ούτε κι αδερφό»
- Γρίπη των πτηνών: «Ισχυρές ενδείξεις» ότι ο ιός πέρασε για πρώτη φορά από τα θηλαστικά στον άνθρωπο
- Σάμος: “Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα” είπε η 49χρονη στους αστυνομικούς – Νόμιζε ότι ο πατέρας της τη δηλητηρίαζε