Εντυπωσιακα

Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου σκέφτηκε κάτι υπέροχο για να βοηθήσει τους άστεγους που υποφέρουν από το κρύο

1

Το Ντάλας του Τέξας δεν φημίζεται για το φιλανθρωπικό του έργο. Η μητροπολιτική πόλη είναι φανταχτερή σε κάθε πτυχή της. Δυστυχώς, όμως, λίγοι από τους πολίτες της ενδιαφέρονται πραγματικά για τους άστεγους της πόλης και για όσους έχουν ανάγκη.

11

Αυτή την εβδομάδα, οι θερμοκρασίες στο Ντάλας έχουν πέσει κατά πολύ, αφήνοντας πολλούς άστεγους εκτεθιμένους σε ακραίες καιρικές συνθήκες, ακόμη και σε κίνδυνο. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν πρόσβαση σε καταφύγια με αποτέλεσμα να περνούν τις μέρες και τις νύχτες τους στο δρόμο. Ένα κατάστημα taco στο Ντάλας, όμως, έκανε ένα μεγάλο βήμα για το πρόβλημα και αποφάσισε να κάνει ό, τι μπορεί για να βοηθήσει τους άστεγους.

thumbnail_tacos-coats_1481240893588_7296634_ver1-0

Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που η ιδιοκτήτρια Emilia Flores έχει δημιουργήσει το ράφι με τα παλτό έξω από εστιατόριο της. Η Flores είδε για πρώτη φορά την ιδέα όταν ήταν στο Μεξικό και αποφάσισε να την υιοθετήσει.

111

“Αυτός είναι ένας τρόπος να παραμείνουν ζεστοί,” είπε η Flores. “Έρχονται, παίρνουν ό,τι χρειάζονται και φεύγουν.”

Είτε είναι άστεγοι, είτε έχουν χαμηλό εισόδημα, για τη Flores  “ο μοναδικός στόχος είναι να προσφέρει σε όσους το έχουν ανάγκη.”

thumbnail_taco-stop-2_1481240893567_7296633_ver1-0-1

“Με λίγη προσπάθεια μπορείτε να κάνετε πραγματικά τη διαφορά,” είπε. “Αυτή είναι άλλη μια υπενθύμιση για όσους αδιαφορούν. Πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε και να κάνουμε τη ζωή για τους ανθρώπους αυτούς ευκολότερη.”

11111

Ολόκληρο το ράφι είχε κλαπεί τέσσερις φορές το περασμένο έτος, αλλά η Flores και οι πελάτες το αντικαθιστούσαν κάθε φορά. Αλλά όπως τα τελευταία δύο χρόνια, έτσι και φέτος, θα υπάρξουν πολλά παλτά στο μαγαζί της Flores για εκείνους που τα χρειάζονται.

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top