Παραξενα

Έφηβες υποσχέθηκαν σε άστεγο να του πληρώσουν ένα γεύμα και τον άφησαν να περιμένει στο εστιατόριο για να γελάσουν

Τρία έφηβα κορίτσια κορόιδεψαν έναν άστεγο άνδρα αφού του είχαν υποσχεθεί να του αγοράσουν ένα γεύμα σε ένα εστιατόριο – αλλά αντ’ αυτού έφυγαν και τον άφησαν χωρίς φαγητό.

Οι υπάλληλοι στο εστιατόριο του Woolwich, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, δήλωσαν ότι είδαν τα κορίτσια να χλευάζουν με τον άνδρα και να του λένε ότι θα του αγοράσουν ένα γεύμα με κοτόπουλο.

Σύμφωνα με μάρτυρες, είπαν στον άνθρωπο να καθίσει και να περιμένει το φαγητό του, αλλά μόλις λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και οι τρεις τους βρήκαν έξω από το εστιατόριο.

Η εξοργισμένη μάρτυς Sally Cudmore θύμωσε τόσο με τη συμπεριφορά των κοριτσιών που έβγαλε μια φωτογραφία τους όταν βγήκαν έξω, στην οποία φαίνεται να γελάνε και να αστειεύονται με τη δυστυχία του ανθρώπου.

Είπε πως τις είδε να καταγράφουν την αντίδρασή του την ώρα που έμεινε μόνος του να περιμένει το φαγητό, ενώ άλλοι μάρτυρες δήλωσαν ότι τα κορίτσια – τα οποία πιστεύεται ότι είναι 16 με 17 ετών- τον ακολούθησαν γύρω από το Woolwich για να τον κοροϊδέψουν.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ένα από τα κορίτσια που είπε ότι ήταν στην ομάδα των τριών εφήβων δικαιολόγησε τη συμπεριφορά τους, προσθέτοντας ότι ο άστεγος τους είχε πει ανάρμοστα πράγματα.

Σοκαρισμένη, η κα Cudmore έγραψε στο Facebook: “Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είδα απόψε στο Woolwich.”

Οι γυναίκες είδαν να γυρίζουν τον άστεγο στο εσωτερικό του Nando στο Woolwich, νοτιοανατολικό Λονδίνο 

“Τρία κορίτσια έβγαζαν φωτογραφίες και βίντεο έναν άστεγο που περπατούσε μόνος και του είπαν ‘Θα πληρώσουμε το δείπνο σου.'”

“Είπαν στον άνδρα να καθίσει και τα τρία κορίτσια πήγαν στο ταμείο και μίλησαν στο προσωπικό.”

“Στη συνέχεια, παρήγγειλαν το φαγητό του και πήγαν έξω για ένα τσιγάρο. Εκείνος τις ρώτησε ‘Τι παραγγείλατε;'”

“Και εκείνες γελούσαν, όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού κοίταζαν το πόσο δυνατά γελούσαν και κατέγραφαν τη στιγμή με τα τηλέφωνά τους.”

Αυτό είναι ένα από τα κορίτσια που ονομάστηκε και κακοποιήθηκε online αφού υποτίθεται ότι προσφέρθηκε να αγοράσει ένα άστεγο άτομο ένα γεύμα πριν ξεφύγει με τους δύο φίλους της 

Η κ. Cudmore είπε τότε ότι ο άνθρωπος υποψιάστηκε τι μπορεί να συμβαίνει και πλησίασε το ταμείο για να δει αν υπήρχε κάποιο φαγητό γι’ αυτόν.

Συνέχισε: “Ο άντρας έδειχνε τόσο αναστατωμένος και ζήτησε συγγνώμη από τους υπαλλήλους. Τα κορίτσια ήταν έξω και τον κατέγραφαν γελώντας υστερικά.”

“Δεν είχαν καμία πρόθεση να του παραγγείλουν φαγητό. Αντ’ αυτού τον ακολούθησαν για να γελάσουν μαζί του.”

Ένα άλλο από τα εφηβικά κορίτσια ονομάστηκε σε απευθείας σύνδεση αφού η Sally Cudmore δημοσίευσε για το περιστατικό στο διαδίκτυο 

“Νιώθω αηδιασμένη, ελπίζω να είστε υπερήφανες γι’ αυτό που κάνατε! Αναστατώσατε έναν φτωχό άνθρωπο…”

Η κα Cudmore είπε ότι έπειτα αγόρασε στον άνθρωπο ένα γεύμα και η ανάρτησή της μοιράστηκε περισσότερες από 1.500 φορές πριν τη διαγράψει.

Μετά την ανάρτησή της στο Facebook, αφίσες με τα κορίτσια άρχισαν να μοιράζονται.

Η μία έφηβη αναγνώρισε τον εαυτό της σε μία απ’ τις αφίσες και είπε:

“Είμαι ένα κορίτσι ηλικίας 17 ετών και ναι, βγήκαμε από τα McDonald’s και με πλησίασε για να μου ζητήσει ένα τσιγάρο.”

“Του είπα ότι δεν καπνίζω και είπε ότι μπορώ να του αγοράσω ένα ποτό πήραμε ένα ποτό αλλά εκείνος ήθελε περισσότερα.”

“Του είπα να με αφήσει ήσυχη, και εμένα και τις φίλες μου, και άρχισε να λέει στη φίλη μου πώς θα της έκανε διάφορα, έτσι πήγα στο εστιατόριο για να παραγγείλω φαγητό έτσι ώστε να μας αφήσει ήσυχες.”

“Είπαμε ότι βγαίνουμε έξω για να κάνει τσιγάρο η φίλη μου και όταν απομακρυνθήκαμε εκείνος βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει λέγοντάς μας ότι είμαστε ψεύτρες και άρπαξε τη φίλη μου, η οποία τον έσπρωξε για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.”

Πρόσθεσε ότι ο άντρας τους είχε πει ακατάλληλα πράγματα.

“Δεν έπρεπε να μας μιλήσει με τέτοιο τρόπο, προσφερθήκαμε να του αγοράσουμε φαγητό αλλά δεν του έφτανε και τότε άρχισε να μιλάει άσχημα.”

Η ομάδα των έφηβων κοριτσιών έτρωγε στο εστιατόριο του Nando στο Woolwich (εικονογραφημένο) 

Μία άλλη μάρτυς, η Emily Warress, δήλωσε: “Ακόμη και ένας ταξιτζής σας είπε κορίτσια για να τον αφήσετε μόνο του επειδή κρυβόσασταν πίσω από τα αυτοκίνητα και στη συνέχεια πηδούσατε προσπαθώντας να τον τρομάξετε. Ντροπή.”

Η κ. Cudmore είπε ότι υπήρχαν συνολικά έξι μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας.

“Τον κοροϊδεύατε σε όλη τη διαδρομή. Είστε ελεεινές. Δεν ντραπήκατε καθόλου.”

“Καθόταν στο κρύο και περίμενε να του πάρετε κάτι να φάει και συνέχεια απλά φύγατε γελώντας και καταγράφοντάς τον!”

Η κα Warress πρόσθεσε: “Μην προσπαθήσετε να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας, σας είδαμε και σας έχουμε στο βίντεο.”

Μία άλλη μάρτυς, η Courtney Fowler, πρόσθεσε: “Συνέχισαν να ακολουθούν τον άνθρωπο γύρω από τον Woolwich, ο οποίος προσπάθησε να τους ξεφύγει μπαίνοντας σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό.”

Η Jolean Chambers δήλωσε: “Ελπίζω όλα αυτά να τα βρείτε μπροστά σας.”

Η Keeley Bennett πρόσθεσε: “Οι οικογένειές σας θα πρέπει να είναι ‘περήφανες’ για σας. Θα ένιωθα πως είχα αποτύχει πλήρως ως γονέας αν μια απ’ αυτές τις κοπέλες ήταν κόρη μου.”

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top