Ενδιαφεροντα

Διακοπές για ζώα; Κάντε το πιο special δώρο στο κατοικίδιο σας!

229488

Πλησιάζουν οι μέρες των καλοκαιρινών σου διακοπών και αντί να χαίρεσαι νιώθεις ένα τεράστιο βάρος γιατί εκεί που θα πας δεν μπορείς να πάρεις μαζί σου τον τετράποδο φίλο σου. Τα πράγματα όμως είναι πιο απλά από ότι τα φαντάζεσαι…
Η λύση είναι μία και ευρέως διαδεδομένη, ιδίως τα τελευταία χρόνια, και ακούει στο όνομα:
“Πανσιόν Μικρών Ζώων”. Μάλιστα! Ούτε υποχρεώσεις σε συγγενείς και φίλους ούτε ακύρωση των διακοπών μας. Απλά, πάμε εμείς διακοπές, γιατί να μην πάει και ο σκυλάκος η ο γατούλης μας;

Επικοινωνήσαμε με ιδιοκτήτες κατοικίδιων που έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με σένα τα τελευταία χρόνια και οι απαντήσεις – λύσεις που λάβαμε μας ώθησαν σε μία έρευνα αγοράς για την ανεύρεση του καλύτερου ξενοδοχείου για σκύλους και γάτες, γιατί απλά τα ζωάκια μας αξίζουν το καλύτερο και εμείς βέβαια θέλουμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και ξένοιαστα να χαρούμε τις διακοπές μας!

Μετά από ενδελεχή έρευνα αγοράς Online δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα να βρούμε και καταλήξουμε κατόπιν σύγκρισης με γνώμονα τις εξής παραμέτρους:

  • την πολύχρονη λειτουργία,
  • το μέγεθος και σύγχρονες εγκαταστάσεις,
  • την ποιότητα και το εύρος των υπηρεσιών (όλο το πακέτο)
  • τη νομιμότητα των υπηρεσιών (κρατική άδεια λειτουργίας εγκεκριμένη από τη κτηνιατρική υπηρεσία)
  • τη τιμή
  • τις μαρτυρίες των επισκεπτών
  • και την επισκεψιμότητα σύμφωνα με τη Google.

Η πανσιόν που καταλήξαμε, ομόφωνα όλη η ομάδα που εκπονήσαμε την έρευνα για εσάς, και που πληρεί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και ασφαλώς το επιβεβαιώνει και η Google αφού την έχει κατατάξει 1η στα αποτελέσματά της στις αναζητήσεις για “πανσιόν ζώων”, “ξενοδοχείο γατών”, “πανσιόν σκύλων” κ.ο.κ. ακούει στο όνομα “Avra Farm”.

7696780067780807

panoramic-1200px
Σε επικοινωνία που είχαμε αρκετές πανσιόν ζώων και αφού εκδηλώσαμε το ενδιαφέρον μας για τις υπηρεσίες τους, λάβαμε πολλές πληροφορίες και καταλήξαμε σε κάποια πολύ σημαντικά συμπεράσματα που αξίζει να σας μεταφέρουμε για να γνωρίζετε…τι “παίζει”!

  • Δεν έχουν όλες οι πανσιόν άδεια λειτουργίας! Μάλιστα…εν έτη 2015 είναι πολλά τα ξενοδοχεία ζώων που λειτουργούν παράνομα χωρίς άδεια της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας – που μεταφράζεται σε έλλειμμα υγιεινής και ρίσκο του ιδιοκτήτη.
  • Παρόλα αυτά, πολλές πανσιόν ζώων διαφημίζονται απροκάλυπτα και παρουσιάζουν τους χώρους φιλοξενίας των ζώων ως δήθεν “βίλες” ανωτέρου επιπέδου που δεν χρησιμοποιούν κλουβιά χωρίς καν να έχουν υποτυπώδη υποδομή και ούτε καν αποχετευτικό σύστημα, πόσο μάλλον συστήματα απολύμανσης…

Σε ουκ ολίγες περιπτώσεις συναντήσαμε και εξωφρενικές τιμές (20 – 25 Ευρώ), που για να τις δικαιολογήσουν προέβαλλαν επιχειρήματα όπως “ανώτερη ποιότητα”, ότι πληρώνεις παίρνεις και ακόμα και πισίνες για υδρομασάζ στα ζώα! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες έχουν επιπρόσθετη χρέωση σε περίπτωση παραλαβής και παράδοσης του ζώου από το χώρο του ιδιοκτήτη (50 – 70 Ευρώ).

Η πανσιόν μικρών ζώων της “Avra Farm” που έχει κατακτήσει την καρδιά των ιδιοκτητών κατοικίδιων και είναι πρώτη σε επισκεψιμότητα σύμφωνα με τη Google έχει τιμές που ξεκινούν από 10 – 13 & 14 μόλις Ευρώ, συμβατές με τη δύσκολη εποχή που ζούμε και νοοτροπία που συνοψίζεται στη φράση: “Προσιτή Φιλοξενία για Όλους” ενώ ταυτόχρονα παρέχει ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και παραλαβή και παράδοση του κατοικίδιου από και προς το χώρο σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε στο σπίτι γατούλες ή σκυλάκια. Ακολούθησε τις προτάσεις του diaforetiko.gr και απόλαυσε τις διακοπές σου χωρίς να ανησυχείς για το ζωάκι σου και χωρίς ταλαιπωρίες – με ένα τηλεφώνημα – μία κράτηση θέσης – και ξένοιασες!

Το diaforetiko.gr έψαξε και βρήκε την καλύτερη προσφορά του καλοκαιριού στην μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή πανσιόν ζώων. Δείτε την προσφορά:

avra-ad

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top