Εντυπωσιακα

Χιλιάδες άνθρωποι εμφανίστηκαν στα 15α γενέθλια αυτού του κοριτσιού όταν το προσκλητήριο έγινε κατά λάθος viral

5

Το Μεξικό και άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής γιόρτασαν τα δέκατα πέμπτα γενέθλιά ενός κοριτσιού. Η Quinceanera είναι μια παράδοση που χρονολογείται εκατοντάδες χρόνια πίσω. Είναι μια ιεροτελεστία της μετάβασης από την παιδική ηλικία στη ενηλικίωση. Ανάλογα με την οικογένεια, σε κάποια κορίτσια επιτρέπεται να φορούν make-up, την βγαίνουν ραντεβού, και ν’ απολαμβάνουν διάφορες ελευθερίες που έρχονται με την ηλικία αυτή.

Οι οικογένειες διοργανώνουν από καιρό αυτό το πάρτι γενεθλίων που συχνά μοιάζει περισσότερο με γάμο, από άποψη υπερβολής. Η εκάστοτε εορταζόμενη φοράει συχνά ένα εντυπωσιακό φόρεμα, μαργαριτάρια και κοσμήματα με διαμάντια, και φυσικά τη δική της τιάρα. Ένα 15χρονο κορίτσι, όμως, είχε το μεγαλύτερο quinceanera που υπήρξε ποτέ, αφού πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι συμμετείχαν στο πάρτι της.

H Rubi Ibarra Garcia ζει στη μικρή πόλη της La Joya στο San Luis Potosi, στο Μεξικό.

Ο πατέρας της, ο Crescensio, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Facebook καλώντας τους φίλους και την οικογένεια του να γιορτάσουν μαζί τη μεγάλη ημέρα. Αυτό που δεν ήξερε, όμως, είναι ότι ο ίδιος δημοσίευσε το βίντεο δημόσια και όχι μόνο στους φίλους του. Ακούσια, το βίντεο έγινε viral και εκατομμύρια άνθρωποι από όλο το Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες το ‘χουν παρακολουθήσει.

Rubi Ibarra Garcia lives in the small town of La Joya in the San Luis Potosi State, in Mexico.

Στο 45 δευτερολέπτων clip, ο Crescencio στεκόταν με την κόρη του Rubi και τη σύζυγό του, Anaela.

“Γεια σας! Σας προσκαλούμε αυτή την 26η Δεκεμβρίου στο 15ο πάρτι γενεθλίων της κόρης μας, Rubi Ibarra Garcia,” ανακοίνωσε ο Crescencio. “Είστε όλοι προσκεκλημένοι.” Όταν είπε «όλους» εννοούσε εκείνους από το χωριό του. Παρ’ όλα αυτά, πάνω από 1,2 εκατομμύρια δήλωσαν ότι θα πάνε στο πάρτι, και το hashtag #XVdeRuby άρχισε να κυκλοφορεί στα social media.

In the 45-second clip, Crescencio stood with his daughter Rubi and his wife, Anaela.

Η αεροπορική εταιρεία Interjet, προσέφερε 30 τοις εκατό έκπτωση σε όσους ήθελαν να πετάξουν προς την La Joya για το πάρτι.

Ο Μεξικανός ηθοποιός Gael Garcia Bernal, έκανε μια παρωδία του βίντεο, ενώ ο τραγουδιστής Luis Antonio Lopez “El Mimoso” συνέθεσε ένα τραγούδι αφιερωμένο στο κορίτσι που είχε τα γενέθλιά του.

The Mexican airline, Interjet, offered a 30 per cent discount for those wanting to fly to La Joya for the party.

Ο Crescencio συνειδητοποίησε το λάθος του και έκανε σαφές ότι η πρόσκληση προοριζόταν μόνο για την οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονες του. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν είχε σκοπό να διώξει κανέναν από όσους πήγαν στο πάρτι.

Αν και οι περισσότεροι απ’ όσους δήλωσαν ότι θα πάνε δεν παρέστησαν στα γενέθλια, εκτιμάται ότι μαζεύτηκαν πάνω από 20.000 άτομα.

Crescencio realized his error and clarified the invitation was meant only for family, friends, and neighbours. Nonetheless, he admitted he wouldn't turn anyone away who showed up.

Οι άνθρωποι είχαν μαζευτεί έξω από ένα κοντινό αγρόκτημα, και περίμεναν με αγωνία να ξεκινήσει το γλέντι.

Οι Garcias δημοσίευσε ένα μήνυμα στη σελίδα του στο Facebook, στο οποίο έλεγε στους παρευρισκόμενους να γιορτάσουν μαζί του με τρόπο κόσμιο, για να αποφευχθεί η οχλαγωγία που θα δημιουργούνταν λόγω του μεγάλου αριθμού των ατόμων.

People had camped outside a nearby ranch, anxiously waiting for the celebration to begin.

Η Rubi ήταν απαστράπτουσα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα της, φορώντας ένα κομψό φούξια, χρυσό κεντητό φόρεμα, και μια εντυπωσιακή τιάρα.

Σωματοφύλακες έπρεπε να προσληφθούν για να φτάσει το 15χρονο κορίτσι με ασφάλεια στο χώρο της δεξίωσης. Υπήρχε απ’ έξω μια μεγάλη πινακίδα που έλεγε, “Καλώς ήρθατε στο 15ο πάρτι γενεθλίων μου.”

Rubi looked absolutely stunning on her special day, in an elegant fuchsia, gold embroidered dress, and a glimmering tiara.

Όλοι φαίνονταν να κυλούν όμορφα σε αυτό το επικό πάρτι, μέχρι που χτύπησε η τραγωδία.

Σε μια παραδοσιακή ιπποδρομία, ένας από τους αναβάτες έχασε την ισορροπία του και ποδοπατήθηκε από το άλογό του.

Everyone seemed to have a good time at this epic party, until tragedy struck.

Το πάρτι γενεθλίων της έγινε μιμίδιο, με τις διασημότητες του Μεξικού να εκφράζουν μέσω του διαδικτύου τα συγχαρητήριά τους, ενώ άλλοι επέκριναν το θέαμα.

“Αυτό που συνέβη με τη Rubi είναι ένα ενδιαφέρον παράδειγμα για το πώς οι ειδήσεις και οι προσωπική ζωή των ανθρώπων μπορεί να διαδοθεί παντού απ’ τη μια στιγμή στην άλλη,” λέει ο Sergio Contreras, ένας ακαδημαϊκός από το Πανεπιστήμιο La Salle-Bajio του Μεξικό.

Her birthday party became a national meme with Mexico's celebrities tweeting their congratulations while others criticized the spectacle.

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top