Εντυπωσιακα

Αυτό το σκυλί έκανε ένα εξουθενωτικό ταξίδι 10 εβδομάδων για να βρει την ιδιοκτήτρια του και δίκαια θα κέρδιζε τον τίτλο «του πιο πιστού σκύλου στον κόσμο»

3

O Casey είναι ένα όμορφο και ξεχωριστό Border Collie. Όταν η ιδιοκτήτριά του Carole Fossett μετακόμισε σε ένα νέο σπίτι, τον άφησε να τον προσέχει ένας οικογενειακός της φίλος. Κι αυτό το έκανε έτσι ώστε ο Casey να μην ταλαιπωρηθεί από τη διαδικασία της μετακόμισης. Ενώ εκείνη είχε καλές προθέσεις, ο Casey δεν συμφώνησε στο πώς θα έπρεπε να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Λίγο καιρό μετά την ημέρα που τον άφησε στο φίλο της, ο Casey το ‘σκασε, στην προσπάθειά του να βρει την Carole. Ήταν ένα πολύ μακρινό ταξίδι για τον ίδιο που είχε διάρκεια 10 εβδομάδες. Ταξίδεψε περίπου πενήντα μίλια πριν τελικά διασωθεί και επανενωθεί με την Fossett.

Τον έψαχναν παντού, αλλά ο Casey είχε προλάβει να ξεφύγει. Η Fossett είχε κάνει τα πάντα για να τον βρει, όταν τελικά έχασε κάθε ελπίδα. “Δεν είχα μάθει νέα του και σκέφτηκα πως μπορεί να είχε πεθάνει. Ότι είχε φάει φόλα ή ότι τον πάτησε κάποιο αυτοκίνητο. Αλλά ποτέ δεν έφυγε από το μυαλό μου… Πάντα είχα στη σκέψη μου πού μπορεί να βρίσκεται…”

Όταν τελικά επανενώθηκαν, δάκρυα χαράς κύλισαν κι απ’ τους δύο. “Αυτούς τους δύο μήνες που έλειπε δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Και όταν τελικά μας τον έφεραν, εκείνος καθόταν στη γωνία και εγώ με το σύντροφό μου μπήκαμε μέσα στο σπίτι και με το που φώναξα «Casey» άρχισε να κουνάει την ουρίτσα του!

Ο Casey, το Border Collie το έσκασε από το σπίτι που τον είχαν αφήσει για να βρει την ιδιοκτήτριά του.

Τον είχαν αφήσει να τον προσέχει ένας οικογενειακός φίλος, αλλά εκείνος ήθελε να πάει στο σπίτι του. Πήγε να ψάξει για την οικογένειά του και το ταξίδι το κράτησε δέκα εβδομάδες, διανύοντας στο διάστημα αυτό πενήντα μίλια!

Casey the Border Collie left on an amazing trip to find his owner.

Τον Casey τον πρόσεχε ένας φίλος για όσο η οικογένειά του μετακόμιζε.

Η ιδιοκτήτρια του Casey, Carole Fossett, επέλεξε να τον αφήσει εκεί για να μην ταλαιπωρηθεί με τη μετακόμιση.

Casey was being looked after by a friend while his family moved.

Τελικά βρέθηκε … 50 μίλια μακριά!

Η Fossett είχε αρχίσει να χάνει τις ελπίδες της πως θα ξαναβρεί τον Casey. Τελικά βρέθηκε και διασώθηκε σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, 50 μίλια μακριά από όπου έφυγε!

He was eventually found... 50 miles away!

Ο Casey είχε εντοπιστεί άλλες τρεις φορές πριν τελικά βρεθεί για τα καλά!

Μπορεί να ήταν κουραστικό αυτό το ταξίδι για το μικρό Collie, αλλά ο Casey πραγματοποίησε τελικά επιθυμία του, και βρέθηκε ξανά με την Carole.

Είναι ένα εντυπωσιακό και απόλυτα αφοσιωμένο σκυλί!

Casey was spotted three different times before he was finally found for good!
διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top